Registrering af cv

Lad os hjælpe dig med at finde dit næste job...

Du skal registrere dig som jobsøgende hos TEMP-TEAM, fordi:

  • Du kommer forrest i køen, når et vikariat eller fast job dukker op
  • Vi sikrer din trivsel, når du er ude, ved løbende kontakt
  • Vi giver sparring om fremtiden
  • Du oplever fleksibilitet
  • Vi har gode overenskomstmæssige forhold
  • Du har mulighed for at prøve forskellige job i forskellige virksomheder

Ved en registrering i TEMP-TEAMs kandidatdatabase har vores konsulenter hurtig tilgang til at vurdere dine kvalifikationer og din erhvervsmæssige baggrund ud fra dit cv og de trin, du har udfyldt, da du lavede din registrering til et eventuelt vikariat eller en fastansættelse hos vores kunder. Hvis konsulenterne gennem din registrering finder din profil og dit cv interessant til enten vikariat eller fastansættelse, bliver du indkaldt til en personlig samtale. Der vil til tider blive indkaldt kandidater til generelle samtaler, så vi er klar til at sende kandidaten ud i job med kort varsel.

Læg dit cv i vores kandidatdatabase

Det er ikke alle ledige job, der bliver annonceret, da vi i første omgang gennemgår kandidatdatabasen – endnu en stor fordel ved at have lavet en registrering med et godt cv i vores database. Du modtager dit eget bruger-id og password til registrering og har mulighed for løbende at opdatere din profil med oplysninger, der er relevante for din jobsøgning samt lægge et nyt cv op, hvis der er sket nogle ændringer.

Gå direkte til kandidatdatabasen og foretag din registrering og upload dit cv her!

Det er vigtigt, at du gennemgår hvert enkelt trin i din registrering, da det kan være det, der gør, at det er dig, der får jobbet. Upload et cv med din erhvervserfaring, uddannelse og kvalifikationer inden for it og sprog samt følg trinene i vores registrering. Læg meget gerne et billede på din profil, så vi nemmere kan huske dig.

Opdater dig på TEMP-TEAMs hjemmeside

Hold løbende øje med vores hjemmeside og ansøg en stilling, hvis du mener, at det er relevant for dig. Hvis du ikke har hørt fra os angående et konkret job fra hjemmesiden, så kan det være, at du ikke er dukket op i vores søgninger – prøv derfor at opdatere din profil. Det er måske det, der gør forskellen.

Din registrering og dit cv behandles naturligvis fortroligt, og vi uddeler ikke nogle informationer uden dit samtykke.

Ved et konkret jobtilbud vil du blive kontaktet af en konsulent om det videre forløb. Du har selvfølgelig ret til at takke nej til et job. Du kan læse mere om forløbet her.

TEMP-TEAM går højt op i kvalitet, og at kandidaten matcher godt med både kunden og de opgaver, der skal laves. Både kandidaten og kundens personlighed spiller en stor rolle i skabningen af det rette match.

Cv via sociale medier

TEMP-TEAM er på både Facebook, Instagram, Snapchat og LinkedIn, hvor mange af vores ledige stillinger bliver lagt op. Derudover er der mulighed for at følge med i, hvad der sker i TEMP-TEAM og mulighed for at deltage i konkurrencer. Din registrering skal dog foretages på vores hjemmeside.

Vi ser frem til at modtage din registrering og håber, vi kan hjælpe dig med nye udfordringer.

_B4I0313_web_SCV.jpg

Guide til registrering af CV:

Klik her!

__________________________

Inge har arbejdet som vikar for os, men er nu gået på efterløn. Heldigvis har vi skaffet hende et fast tre-dages job som receptionist hos en af vores kunder. Inge udtaler: 

"Jeg har kun ros tilovers for jer og jeres forretningsgang, og jeg synes, I er meget professionelle. 

Takket være jer fik jeg mulighed for at komme videre, hvilket jeg er meget taknemmelig over."

Inge Blomstergren, fastansat

Tlf. 70 10 09 44