; Testimonials | Det siger vikarer og kandidater om TEMP-TEAM ;

Testimonials fra vores vikarer og kandidater

Hos TEMP-TEAM gør vi meget for, at du som vikar er glad og tilfreds. Derfor følger vi løbende op både hos dig og virksomheden under dit vikariat, og det afspejler sig i vikarernes testimonials om os.

Vi sørger også for, at du arbejder under ordnede forhold gennem vores medlemskab af Vikarbureauernes Brancheforening.

Når du er blevet rekrutteret til et fast job gennem TEMP-TEAM, følger vi op i prøveperioden for at sikre, at det er det helt rigtige match.

Det siger vores vikarer om os på Trustpilot:

 • Forlænget vikar i TEMP-TEAM
  Det var mit første job som vikar for TEMP-TEAM - og jobbet passede helt fantastisk på det, jeg kan og har en meget stor erfaring med, også selv om jeg ikke har brugt SAP i en del år, men det lå faktisk lidt på rygraden alligevel. Så alt i alt har TEMP-TEAM virkelig styr på, hvordan vi som vikarer egentlig er stykket sammen, og de sender én ud til en stilling, hvor man virkelig passer ind og kan gøre en forskel for den virksomhed, der står og mangler lidt assistance i en periode.
  Skulle TEMP-TEAM ringe og spørge mig en anden gang, så vil jeg da meget gerne tage imod tilbuddet, for hvem ved - det kunne jo være, man fik et vikariat som det, jeg lige har været ude i, og at de 6 måneder blev til 1½ år i stedet. Så tøv ikke med at blive vikar hos TEMP-TEAM.

  - Anne-Marie Svensson, FSSC Accounting Assistant, LEO Pharma A/S.


 • Et nyt liv
  Efter at have været ledig i 2½ år, blev jeg opfordret til at lægge mit CV hos et vikarbureau, og det blev hos TEMP-TEAM.
  Det første vikariat, jeg blev tilbudt, var i perioden fra august 2014 og året ud. Mens jeg var i virksomheden, blev jeg opfordret til at søge en stilling i den pågældende virksomhed. Den fik jeg og påbegyndte i en fast stilling d. 1.1.2015.
  Så min korte tid i TEMP-TEAM blev til en fast stilling i en stor IT virksomhed og dermed starten på et nyt liv uden A-kassen og Jobcentret, der puster til én hele tiden.
  - Lotte Nielsen

 

 • Fortjener 10 stjerner
  Var næsten lige blevet ledig, da jeg meldte mig under deres faner. Jeg har på intet tidspunkt fået så effektiv behandling hos andre.
  Pigerne er virkelig venlige, og gider man lave lidt forskelligt, har de én ude i arbejde lynhurtigt.
  Kan kun anbefales!!
  - Rasmus Hjortborg

 

 • Danmarks bedste for det grå guld
  Vi tror at TEMP-TEAM er Danmarks bedste til at få det grå guld i arbejde.
  Vi har begge prøvet at være ledige og søgt job på job uden at få noget arbejde, men da vi meldte os hos TEMP-TEAM, var der masser af arbejde. For os begge endte det med fast arbejde. Vi kan varmt anbefale TEMP-TEAM, hvis man er det grå guld. TEMP-TEAM er meget professionel og behandler alle ansøgere lige.
  - Benny og Liselotte Nielsen

 

 • Professionel service
  De er virkelig gode til at vurdere virksomheden og finde den rette kandidat. Al henvendelse er oplevet som utrolig seriøs med henblik på at gøre kunden tilfreds.
  - Bettina Kaas

 

 • Udmærket vikarbureau
  Man får en god behandling som vikar, har prøvet andre steder, men føler mig bedst behandlet ved TEMP-TEAM. Føler også, de har en god kontakt med kunden, så kunden får en god oplevelse.
  - Lone Jørgensen

 

 • Effektiv og professionel
  Jeg fik flere tilbud og var i vikariat i løbet af 14 dage. Vikariatet var på 1½ måned, som blev forlænget yderligere 2 måneder og førte til en fastansættelse.
  Jeg vil helt klart anbefale TEMP-TEAM.
  - Jørgen Overby Kiel

 

 • Fantastisk
  Var i vikariat i løbet af én uge og er nu fastansat samme sted - ud over det var det en fantastisk service :-)
  - Ann Hjorth Heiredal

 

 • Søde og kompetente medarbejdere!
  Jeg har været hos TEMP-TEAM et par måneder, men desværre ikke haft meget tid at arbejde i. Dog har jeg på de uger fået en håndfuld vikariater til trods for min dengang begrænsede erfaring på området. Min oplevelse med TEMP-TEAM som vikarbureau er, at de er gode til at lære sine vikarers kompetencer at kende og tilbyde relevante stillinger. Desuden synes jeg, de har et fint it-system/hjemmeside, hvor man nemt kan melde sig "inaktiv", de dage man ikke kan arbejde :)
  - Ingrid

 

 • En god oplevelse
  Jeg har kun haft en rigtig god oplevelse med TEMP-TEAM. God service, når man ringer med spørgsmål, og dejlig respons, når man har været ude som vikar.
  - Hansen

 

 • Personlige og god service
  Her får man en fornemmelse af, at de er glade for deres arbejde, og at man er vigtig.
  - Per Herand

 

 • Topkarakterer for godt samarbejde
  I over fire år har jeg været vikar hos TEMP-TEAM, og jeg har altid været meget glad for samarbejdet. Det er blevet til mange spændende vikariater i firmaer, hvor jeg er blevet godt modtaget. Alle konsulenter er super søde, og jeg sætter stor pris på, at de altid spørger, om jeg trives, når jeg er startet et nyt sted samt fortæller mig om kundernes positive udtalelser om mig. I TEMP-TEAMs reception og på lønningskontoret bliver jeg mødt af søde og imødekommende medarbejdere, og er der (yderst sjældent) sket en fejl i lønberegningen, bliver det rettet omgående. Med andre ord topkarakterer herfra.
  - Getha Christensen

 

 • TEMP-TEAM troede på mine evner
  Efter næsten et år lykkedes det mig at få en stilling som kørselsleder. Stillingen blev formidlet af TEMP-TEAM. TEMP-TEAMs konsulenter troede på mine evner og kapacitet, hvilket var motiverende og inspirerende. Som ledig stiller man sig ofte spørgsmålet, hvorfor man ikke kan få fast arbejde, og som regel reduceres troen på egne evner. Jeg blev både tilbudt konkrete vikaropgaver og konkrete faste stillinger, der passede til min profil. Jeg er meget tilfreds med samarbejdet, og får jeg brug for det i fremtiden, vil TEMP-TEAM være de første, jeg ringer til.
  - Thomas Nickelsen

 

 • Vedligeholdelse af færdigheder
  Jeg tilhører gruppen 50+ og har svært ved at finde fast job efter en afskedigelsesrunde hos min tidligere arbejdsgiver. Gennem gode vikariater via TEMP-TEAM vedligeholder jeg mine færdigheder, lærer noget helt nyt og bevarer forbindelsen til erhvervslivet. Så skønt.
  - Hanne Sørensen

 

Se flere anmeldelser eller anmeld selv på:

TEMP-TEAMS TRUSTPILOT

Ilham-web.gif

 Tlf. 70 10 09 44