Vikarjob

Søger du job, og ønsker du den fleksibilitet, et vikarjob kan give dig? Registrer dig hos TEMP-TEAM – eller følg med i de vikarjob, vi slår op på temp-team.dk, eksterne jobportaler og de sociale medier. På den måde er du fint på vej mod dit nye vikarjob.

Registrering af cv og interview, når du søger vikarjob

Når du har registreret dig som vikar med dit cv på vores hjemmeside, bliver du, når der er et match med et vikarjob, indkaldt til et personligt interview hos TEMP-TEAM. Du kommer til at gennemgå fagrelevante test, og vi indhenter referencer fra tidligere arbejdsgivere samt straffeattest. Alt sammen for at sikre, at du kommer ud i et vikarjob, der matcher dig og dine ønsker.

Læs mere om registrering som vikar i TEMP-TEAMs kandidatdatabase her!

Hvorfor vikarjob?

At arbejde som vikar er ideelt for dig, der ønsker en fleksibel hverdag. Du får gode muligheder for at vedligeholde og udbygge dine kvalifikationer gennem vikarjob. Du får samtidig mulighed for at prøve dig selv af, opleve mange forskellige stillingstyper og virksomhedskulturer og får på denne måde hele tiden nye impulser og udfordringer samt et bredt netværk.

Vikarjob på alle niveauer

TEMP-TEAM kan bruge dig som vikar inden for kontor og administration, økonomi og finans, lager og produktion, Pharma og Life Science og kantine - på alle tænkelige niveauer. Det være sig vikarjob som kantineleder, piccoline, tastemedarbejder, controller, økonomiassistent, lagermedarbejder osv.

Du er godt dækket, når du tager et vikarjob

Når du er vikar hos TEMP-TEAM, får du timeløn i stedet for dagpenge og er fra første dag omfattet af virksomhedens overenskomst, du optjener feriepenge og pension (eller optjening af retten hertil). Det er en selvfølge for os, at du som vikar arbejder under ordnede forhold. Vi sætter en ære i, at den rette lovgivning og de korrekte overenskomster følges. Vi er medlem af Vikarbureauernes Brancheforening. Hvert år har vi mere end 15.000 medarbejdere, der er ude og arbejde for os som vikar.

Fleksibelt eller stabilt vikarjob

Det er helt op til dig selv, hvor mange timer du ønsker at arbejde om ugen. Mange ønsker vikarjob af kortere varighed for at opretholde en vis fleksibilitet i deres liv; på den måde kan du selv vælge, om du vil arbejde meget den ene uge og mindre den næste – og selvfølgelig selv bestemme, hvor mange forskellige vikariater du ønsker at blive sendt ud i.

Andre ønsker længerevarende vikarjob for at skabe mere stabilitet i hverdagen. Det kan eventuelt være jobsøgende, der på sigt ønsker en fastansættelse, eller som allerede har lagt planer om studiestart eller flytning en rum tid ude i fremtiden. Længerevarende vikarjob kan dog også tit ende ud i en fastansættelse – hvis du er vikar i en virksomhed i flere måneder, kan der ske mange ting, inden vikariatet ophører – der kan være opsigelser, fyringer, omstruktureringer eller forøget tilgang af opgaver. Det kan alt sammen være eksempler på ting, der kan få en virksomhed til at fastansætte en ny medarbejder. Og har de allerede dig ”i stalden” som vikar, er det jo nærliggende at ansætte dig, som de kender, og som, de ved, passer ind i kulturen i virksomheden.

Er det sikkert at tage et vikarjob?

Nogle synes, at et vikarjob er for usikkert, da man ikke kan være sikker på en fast indtægt. Det er nu langt fra virkeligheden. TEMP-TEAM bestræber sig på at holde dig løbende beskæftiget, hvilket for langt de fleste er muligt, da vi har et solidt kundefundament og dermed mulighed for at tilbyde dig mange spændende vikariater.

Når du bliver tilbudt et vikarjob, der passer til dig og dine ønsker, giver vi dig så mange oplysninger omkring vikariatet som muligt. Vi informerer om længden på dit vikarjob, hvad arbejdet består i, miljøet i kundens virksomhed, hvilke transportmidler du kan benytte, din kontaktperson hos kunden osv. Derved sikrer vi os, at du ikke accepterer et vikarjob under forkerte forudsætninger.

Dette kombineret med vores grundige kendskab til dine faglige og menneskelige kompetencer sikrer, at vi er i stand til at tilbyde dig vikarjob, der passer til dine kvalifikationer, og hvor du kommer til at fungere godt.

Vikarjob gennem de sociale medier – Facebook, LinkedIn, Instagram og Snapchat

Som vikar er du selvfølgelig også mere end velkommen til at følge os på sociale medier – vi har profiler på Facebook, LinkedIn, Instagram og Snapchat. Vi lægger alle vores opslåede, ledige stillinger, herunder vikarjob, op på Facebook og LinkedIn, hvor du selvfølgelig kan ’like’, dele, kommentere og tagge personer. Instagram og Snapchat bruger vi primært til at fortælle om vores hverdag, give fif og tips til jobsøgningen og lave lidt skæg og ballade – men her kan vi også poste job, hvis det passer på målgruppen.

Du er meget velkommen til at ringe til os på 70 10 09 44, hvis du har yderligere spørgsmål omkring vikarjob eller om det at være ude for os som vikar.

Rettigheder - vikar

Hvis du vil vide, hvilke rettigheder en vikar har, kan du downloade overenskomsten inden for det relevante fagområde.

Rettigheder - vikar

Hvis du vil vide, hvilke rettigheder en vikar har, kan du downloade overenskomsten inden for det relevante fagområde.

Gå til overenskomster