Kandidater fra Aarhus og Horsens

Kantinemedhjælper, Lisa, 32 år – Haldum, Ref.nr. 31672

Uddannelse: 

Hygiejnebevis, Skoleophold 1+2 af cater-uddannelsen, HHX

Erfaring:

 

 

Lisa er en energisk pige med mange bolde i luften. Lisa har en del forskellige erhvervserfaringer fra forskellige kantiner, hvor hun primært arbejder i den kolde afdeling. Derudover har hun erfaring som tjener, rengøringsassistent og underviser (i ridning).

It:

Word, Excel

Sprog:

Kan kommunikere på tysk og engelsk

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt

Lønniveau:

Minimum 135-140 kr. i timen

 

Revisorassistent, Anette, 54 år – Aarhus, Ref.nr. 31728

Uddannelse: 

Revisorassistent samt kursus i Excel

Erfaring:

 Bogføring finans, debitorer, kreditorer og ordrer, kreditorbetalinger, online banking, afstemninger, fakturering, fragtbooking, mellemregninger, moms, løn, oprettelse af varenumre, telefonpasning, kundekontakt, kontakt offentlige myndigheder, udarbejdelse af regnskaber, udarbejdelse af selvangivelser. Anette er talmenneske, systematisk, fleksibel, struktureret, selvstændig, stabil, ærlig, åben, omgængelig, positiv og glad.

It:

Navision, C5, AS400, Axapta, PC-Plus, EasyCargo, Jeeves, Excel, Word, Lotus Notes, Outlook

Sprog:

Engelsk skrift og tale på brugerniveau, forstår svensk og norsk

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt

Lønniveau:

27.000-30.000 kr.

 

Serviceassistent, Margit, 44 år – Hinnerup, Ref.nr. 127651

Uddannelse: 

 


 

1996: Teknisk assistent, Århus Tekniske Skole
1989: EFG Basisår handle og kontor, Århus Købmandsskole
Kurser: Telepati med dyr modul 1-5, Elementær brandslukning, CMAS** advanced nitrox, Førstehjælp, Rygestop instruktør, Reiki teacher og master teacher, Fødevarehygiejnecertifikat, Reiki I, II og III

Erfaring:

 

 

 

 

Serviceassistent hos Alm. Brand Forsikring 2013 til 2016; omtegning af forsikringer, diverse tasteopgaver, scanning og arkivering af post, mødeforplejning og alt vedrørende bygning.
Klubmedhjælper i Korsholm og Rønbæk Fritidscenter 2004 til 2012: Oprettet egenkontrol, fået køkken godkendt med elite-smiley, telefonpasning, diverse aktiviteter for børnene.
Sekretær på Crisplant og Dator Crisplant i en it-afdeling; intern fakturering, referater, telefonpasning, modtagelse, mødeplanlægning og budgetark.

It:

 

Rutineret bruger af MS Office-pakken, Excel, Word, Notes, MS Publisher, Policedelen af TIA. Prime Medusa (SUN systems). Kendskab til MPS og Auto Cad, Absalon og KAKAO

Sprog:

Flydende i engelsk og islandsk, rimeligt niveau i norsk, svensk og tysk samt grundlæggende kendskab til hollandsk og færøsk

Tiltrædelse:

Med det samme, men gerne en uges reaktionstid

Lønniveau:

23.000-28.000 kr. pr. md.

 

Køkkenassistent, Marianne, 49 år – Lemmer, Ref.nr. 95638

Uddannelse: 

Cater/Kantineassistent

Erfaring:


 

 

 

Marianne kan arbejde selvstændigt og i teams. Hun har lavet mad i enmandskantiner med op til 100 spisende kunder og mødeaktivitet ved siden af. Hun mestrer alle funktioner; Bagning, varmt/koldt køkken, bestilling af varer, planlægning af arbejdsdag, rengøring, opvask, hygiejneforhold, kundepleje, mødeaktivitet, opdækning af borde etc. Det er vigtigt for Marianne at bruge så meget af råvaren som muligt og undgå spild. Hun har næsten altid arbejdet inden for fødevarebranchen som bagermedhjælper, i plejehjemskøkkener samt store og små kantiner.

It:

It på brugerniveau

Sprog:

Engelsk skriftlig og mundtlig

Tiltrædelse:

2. januar 2017

Lønniveau:

24.000-30.000 kr.

 

PA/Koordinator, Lene, 56 år – Beder, Ref.nr. 104640

Uddannelse: 
 

Erhvervssproglig Diplomprøve i engelsk, Bachelor i engelsk og tysk erhvervssprog, Ejendomsmægler (Har arbejdet i en back office-funktion)

Erfaring:

 

 

7 år hos en erhvervsmægler som koordinator/sekretær. 30 års erfaring som sprogsekretær/koordinator/sekretær hos bl.a. Dansk Supermarked.
Kompetencer inden for engelsk og dansk, korrekturlæsning, opdatering af regneark, opdatering af hjemmesider, PP-præsentationer, support, kommunikation, events og koordinering.

It:

Microsoft Office-pakken – superbruger
Photoshop/InDesign – kendskab

Sprog:

Engelsk: Flydende i skrift og tale, tysk: Skrift og tale på korrespondentniveau samt taler og forstår skandinaviske sprog

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt

Lønniveau:

30-35.000 er ønskeligt – men alt er til forhandling