Kandidater fra Odense

Receptionist/Kontorassistent, Anette – Odense, Ref.nr. 35423

Uddannelse: Oprindeligt uddannet materialist, men har efterfølgende taget en merkonom i virksomhedsøkonomi og senest i 2013 projektstyring i praksis samt en uddannelse som grafisk arbejdsleder fra den Grafiske Højskole.
Anette har taget kurser i bl.a. NLP, Concorde og Navision C5.

Erfaring:

Med 10 års erfaring som receptionist og kontorassistent kan Anette bidrage med professionel kundeservice. Hun har arbejdet som receptionist i en større østfynsk virksomhed; herunder kundeservice, telefonomstilling, modtagelse af gæster, salgssupport og administrative opgaver. Herudover erfaring inden for administrativt kontorarbejde; ordrehåndtering, udarbejdelse af nyhedsbreve samt vedligehold af intranet og hjemmeside.

It:


SAP, Concorde XAL, FrontDesk IP telefoni, Pronestor bookingsystem, Office-pakken, Dynamic NAV 2009, Picasso, Lotus Notes, samt CMS- og SharePoint-systemer.

   

HR-medarbejder, Julie, 24 år – Odense, Ref.nr. 12225

Uddannelse: 

Administrationsbachelor med speciale i HR og personaleadministration fra University College Lillebælt.

Erfaring:
Julie har i forbindelse med sit studie arbejdet som projektmedarbejder i Ældre- og Handicapforvaltningen i Odense Kommune med arbejdsopgaver som referatskrivning, mødeadministration, kalenderstyring m.m. Julie har fokus på at færdiggøre sig inden for HR via frivilligt arbejde og senest en virksomhedspraktik ved Jobcenter Assens.

   

Kommunikationsmedarbejder, Mie, 43 år – Odense, Ref.nr. 82109

Uddannelse: 


 

Uddannet cand.mag. i Engelsk og International markedskommunikation fra AUC (2000) med vægt på engelsk, oversættelse, kommunikation, interkulturel kommunikation og marketing.
2013: Akademiuddannelse i kommunikation, Erhvervsakademiet Lillebælt.

Erfaring:


Mie har en bred erhvervserfaring inden for projektkoordinering og HR. Hun startede sin karriere i Novo Nordisk med at koordinere lederudviklings-programmer og diverse kommunikationsopgaver. Mie har udviklet sit fokus på kommunikation og marketing og har senest arbejdet inden for HR-branchen, først som HR-konsulent, hvor hun varetog rekrutteringsprocessen og publicering af jobannoncer og efterfølgende som projektkoordinator, hvor hun koordinerede rekrutteringsprocessen.

   

Salgs- og marketingkoordinator, Cecilia, 50 år – Odense, Ref.nr. 34649

Uddannelse: 


Uddannet merkonom i virksomhedskommunikation i 1994 og har videreuddannet sig som multimediegrafiker efterfulgt af en it-uddannelse samt akademiuddannelsen i International Handel og Markedsføring i 2010.

Erfaring:
Cecilia er salgs- og marketingkoordinator med mere end 10 års erfaring inden for salgsudvikling, produktlancering, koordinering og organisering af markedsføring og kommunikation samt kampagneplanlægning. Herudover stor erfaring med web og grafik, hjemmeside, nyhedsbreve til web og tryk, webshop, CRM- og CMS-systemer samt sociale medier.

It:

InDesign, Photoshop, Illustrator, 3D, Navision, CRM, HTML, JAVA, ASP, SEO og Flash

   

Eksporttekniker/Salgskoordinator, Lone, 49 år – Odense, Ref.nr. 22216

Uddannelse: 


Uddannet eksporttekniker fra Tietgenskolen. Senere kurser inden for CorelDRAW, Dtp, Layout, Acces, Multimedie og AutoCAD. I 2013 et projektlederkursus ved Erhvervsakademiet Lillebælt.

Erfaring:Lone har bl.a. siddet som salgskoordinator, hvor hun stod for ordrebehandling, kundeservice, fakturering, bookning og forsendelser.
Lone vil derfor kunne bidrage med en bred salgsviden og vil kunne supportere den øvrige salgsgruppe og sikre, at baglandet fungerer.

   

Bogholder, Tina, 54 år – Odense, Ref.nr. 66449

Uddannelse: 

Kontorassistent og efterfølgende regnskabskurser på Tietgenskolen og IBC.
Solid bruger af Office-pakken og C5.

Erfaring:

Tina er en alsidig bogholder, der i 15 år har udført bogføringsopgaver; herunder afstemning af konti, periodeafslutning, løn og fakturering. Tina er vant til kundekontakt og deltager aktivt i kontorets opgaver.
Ydermere medbringer Tina et stort overblik fra sin mangeårige ansættelse som kørselsdisponent. Her havde hun ansvaret for at lede og fordele arbejdet samt styre vognene over radioanlægget.