Kantine & Rengøring

Kantine & Rengøring

Kan du yde en fænomenal service i en kantine eller på en større arbejdsplads når det gælder rengøring? Hos TEMP-TEAM finder du et bredt udvalg af jobs inden for kantine- og rengøringsbranchen. Vi kan bl.a. hjælpe med fastansættelse eller vikarjobs, når det gælder rengørings- eller kantineassistenter, servicepersonale og kokke.

 

Branchen med mad og rene linjer

Branchen med mad og rene linjer

Er du grundig? Kan du dække kundernes behov, når det gælder service og forplejning? Og kan du holde tungen lige i munden, når der skal holdes gang i gryderne? Så er et job inden for hotel, restauration, køkken eller kantine lige noget for dig. 

Hos TEMP-TEAM er vi specialister i rekruttering og jobs. Vi har indgående branchekendskab til restauration- og rengøringsbranchen. Med over 40 års erfaring inden for rekruttering er vi bevidste om, hvordan potentielle kandidater inden for servicebranchen kan bidrage positivt til en arbejdsgivers vækst. Vi står derfor klar til at hjælpe dig med et kantinejob eller et job inden for rengøring. 

Vores jobkonsulenter kan hjælpe dig på vej til dit næste drømmejob inden for kantine og rengøring, hvor sundhed, sikkerhed og service er blevet en fast del af branchen og efterspørgslen efter de rette kandidater er høj. Du kan med fordel tage et kig på de seneste jobs inden for kantine- og rengøringsjob, hvor du både finder fastansættelse og vikarjobs

Vi kan kort sagt hjælpe dig med at finde lige netop det ledelsesjob, du drømmer om – uanset om du tænker lokalt eller globalt.  

Find servicejobbet som du drømmer om

Find servicejobbet som du drømmer om

Er du typen, som elsker at tage kontrol over køkkenet eller kantinen? Eller er du bevidst om, hvordan du kan optimere processerne? Vi har mange stillinger til køkken og rengøring. Det kan fx være: 

  • Kantineassistent 
  • Kok/kantineledere
  • Servicepersonale
  • Rengøringsassistent
  • Samt andre passende stillinger 

Hos TEMP-TEAM kan du derfor finde både klassiske jobs indenfor rengøring- og køkkenarbejde. 

Vil du gøre rent bord inden for kantine- eller rengøringsbranchen?

Vil du gøre rent bord inden for kantine- eller rengøringsbranchen?

Ønsker du hjælp til at kravle op ad karrierestigen inden for køkken- og rengøringsarbejde? Så kan vi som rekrutteringsbureau hjælpe dig. Registrér dit CV, kontakt os på tlf. 70 10 09 44 eller via info@temp-team.dk

TEMP-TEAM er din genvej til ledige job, herunder vikariater og fastansættelse.