Se et udvalg af kommende webinarer

Vi har samlet en liste med inspirerende webinarer. Listen opdateres løbende.

TEMP-TEAM er blot formidler af nedenstående webinarer, og du skal derfor kontakte foredragsholderne, hvis du har spørgsmål eller kommentarer. Hvis du har et tip til et kommende webinar, kan du sende det til em@temp-team.dk

 

Få styr på GDPR

TEKNIQ har lavet ni små videoer, der introducerer dig til GDPR. Du finder de ni moduler her.  

 

Arbejdsglæde efter corona og nye vaner på 19 dage

Athenas afholder en række webinarer, hvor du bl.a. kan møde arbejdsglædeekspert Jon Kjær Nielsen, erhvervspsykolog Helen Eriksen, adfærdsdesigner Henrik Dresbøll, sociolog Emilia van Hauen og stressekspert Thomas Milsted. Find foredragene her.

 

Skab værdi med data i den finansielle sektor

Bliv klogere på, hvordan du udnytter data til at skabe (mere) værdi i den finansielle sektor. Kapacity har lavet et webinar, som du kan få adgang til her.

 

Øg effektiviteten i organisationen med digitale tavlemøder

Mangler I overblik over opgaver og ressourcer? Giver jeres tavlemøder ved whiteboards ikke den forventede klarhed og effekt? I dette webinar viser Klart.dk, hvordan I udnytter mulighederne med digitale tavler. Find det her.

 

Coaching, ledelsesværktøjer, Facilities Management m.m.

Teknologisk Institut udbyder en række webinarer inden for en bred vifte af emner. Hvert webinar varer en time og er gratis at deltage i. Du finder listen her.

 

VI HAR VORES EKSPERTISE FRA