Vores rekruttering i Aarhus


TEMP-TEAM er et landsdækkende rekrutteringsbureau med 40 års erfaring og mere end 10.000 vikariater og 500 rekrutteringer om året. I vores afdeling i Aarhus arbejder vores rekrutteringsspecialister hver dag for at finde matches mellem jobsøgende og arbejdsgivere.

I TEMP-TEAM Aarhus har vi indsigt i mange brancher i Danmark, og stor erfaring med rekruttering inden for disse. Det gælder alt fra økonomi-, kontor-, industri- og medicinalbranchen.

Er du på udkig efter rekruttering af en leder eller en specialist, har vi rekrutteringsspecialister siddende klar til at hjælpe dig igennem rekrutteringsprocessen. Læs meget mere om vores leder- og specialistrekruttering her.

Er du jobsøgende og i gang med at sondere terrænet, så kig forbi vores ledige jobs og sæt hak ved “Østjylland”.

Sådan foregår vores rekrutteringsproces

Rekrutteringsprocessen indledes med en kort samtale, hvorefter en af vores konsulenter vil besøge jeres virksomhed. Her kan vi blive sat grundigere ind i, hvad I har af ønsker og behov til en kommende medarbejder. Samtidig giver det os mulighed for, at få indsigt i jeres arbejdsmiljø.

Herefter starter vores søgeproces, hvor vi sætter alle sejl til for at finde de bedst kvalificerede kandidater til stillingen. Vi benytter os både af vores brede netværk og CV-database - og kontakter også diskret kandidater, der ikke officielt er “ledige på markedet”.

Giver det mening i jeres situation, gør vi også brug af digital annoncering.

Vi kalder de mest kvalificerede kandidater til første-samtale hos os. Her vil vi holde en indledende jobsamtale, gennemgå fagrelevante tests og personlighedstests. Når vi har holdt samtalerne, trækker vi referencer for at kvalitetssikre vores kandidater. Efterfølgende sender vi dig en præsentation af de mest relevante kandidater, som du herefter kan kalde til jobsamtale.

Ring til os og få svar på dine spørgsmål om rekruttering Aarhus på tlf. 86 19 76 66 eller send os en mail på info.aarhus@temp-team.dk