Vores rekruttering i Aarhus


TEMP-TEAM er et landsdækkende rekrutteringsbureau med 40 års erfaring og mere end 10.000 vikariater og 500 rekrutteringer om året.

I vores afdeling i Aarhus arbejder vores rekrutteringsspecialister for at finde de rette match mellem jobsøgende og arbejdsgivere.

I TEMP-TEAM Aarhus har vi indsigt i og stor erfaring med rekruttering inden for mange brancher i Danmark. Det gælder alt fra økonomi-, kontor-, industri- og til medicinalbranchen.

Er du på udkig efter rekruttering af en leder eller en specialist, har vi rekrutteringsspecialister siddende klar til at hjælpe dig gennem rekrutteringsprocessen. Læs meget mere om vores leder- og specialistrekruttering her.

Er du jobsøgende og i gang med at sondere terrænet, så kig forbi vores ledige jobs og sæt hak ved “Østjylland”.

Sådan foregår vores rekrutteringsproces i Aarhus

Rekrutteringsprocessen indledes med en kort samtale, hvorefter en af vores konsulenter vil besøge jeres virksomhed for at blive sat grundigt ind i, hvad I har af ønsker og behov til en kommende medarbejder. Samtidig giver det konsulenten mulighed for at få indsigt i jeres arbejdsmiljø, så dette aspekt også kommer med i matchet med den nye medarbejder.

Herefter starter vores søgeproces, hvor vi sætter alle sejl til for at finde de bedst kvalificerede kandidater til stillingen. Vi benytter os af vores brede netværk og cv-database og kontakter også diskret kandidater, der ikke officielt er ledige på markedet. Samtidig gør vi brug af digital annoncering for at være sikre på at finde den bedste kandidat til jeres virksomhed.

Vi kalder de mest kvalificerede kandidater til første samtale hos os. Her vil vi holde en indledende jobsamtale samt eventuelt gennemgå fagrelevante test og personlighedstest. Når vi har holdt samtalerne, trækker vi referencer for at kvalitetssikre vores kandidater. Efterfølgende sender vi dig en præsentation af de mest relevante kandidater, som du herefter kan bede om en jobsamtale med.

Ring til os og få svar på dine spørgsmål om rekruttering i Aarhus på tlf. 86 19 76 66 eller send os en mail på info.aarhus@temp-team.dk