Vores rekruttering i Horsens


Få hjælp til rekruttering i Horsens af vores dedikerede konsulenter.

I vores afdeling i Horsens sidder vi fem medarbejdere, der er klar til at føre dig fra A til B. Vi har grundig erfaring med rekruttering til de fleste brancher i Danmark; både ledere og specialister, fastansættelse såvel som vikariater.

Undgå fejlrekrutteringer og hektiske opstartsperioder med vores hjælp til hele ansættelsesprocessen og den efterfølgende onboarding.

TEMP-TEAM er en landsdækkende rekrutteringsvirksomhed, der finder matches mellem kandidater og virksomheder. Vores rekrutteringsprocesser er grundige for at sikre, at det er de helt rigtige kandidater, vi præsenterer for dig.

Vores proces er opdelt i fire faser. Først mødes vi med dig og får styr på præcis, hvad dine behov er. Herefter begynder vores søgning, hvor vi både benytter os af vores store cv-database og samtidig headhunter andre relevante kandidater. Alle kandidater tager vi til samtale, hvor vi stiller skarpt på deres personlige og faglige kompetencer. Hertil vil vi, hvor det er relevant, også benytte os af faglige test for at sikre, at det faglige niveau er som ønsket.

Når vi har dannet os et indtryk af alle kandidater, giver vi stafetten videre til dig. Du får en liste med en introduktion af de mest lovende kandidater, og du kan nu kalde kandidaterne til yderligere samtale.

Vi er dine samarbejdspartnere
Når du hyrer os som rekrutteringskonsulenter, fungerer vi også som dine rådgivere. Når du er i tvivl om, hvilke kompetencer I egentlig har brug for hos en medarbejder – eller når du er i tvivl om, hvem det endelige valg skal falde på, står vi klar til at sparre med dig.

Du kan læse meget mere om vores rekruttering.

Ring til os med det samme på tlf. 76 28 69 44 eller skriv til os på info.horsens@temp-team.dk.