Økonomi, regnskab og finans

TEMP-TEAM er specialister i rekruttering til økonomi, regnskab og finans

TEMP-TEAM hjælper dig med effektiv rekruttering, så du undgår dyre fejlansættelser, der kan gå ud over både drift, omsætning og vækst.

Inden for økonomi, regnskab og finans rekrutterer vi til stillinger som regnskabsassistent, økonom, Business Controller, Financial Controller, Project Controller, Financial Accountant, lønbogholder og profiler til den finansielle sektor.

Send os en mail

Ring til os

Vi er specialister

TEMP-TEAM er rekrutteringsspecialister

Vi er specialister i at rekruttere til både faste stillinger og vikariater. Vi lægger stor vægt på, at de kandidater, vi sender ud til vores kunder, er kvalificerede, effektive og passer godt ind i virksomheden.

Vi ved, at personlige relationer er nøglen til et tillidsfuldt og givende samarbejde. Vi møder derfor altid vores kunder og kandidater i øjenhøjde, og gennem dialog og faglige tests søger vi at finde det rette match.

Send os en mail

Ring til os

Rekrutteringsprocessen hos TEMP-TEAM

Rekrutteringsprocessen hos TEMP-TEAM

Vi er specialister i formidling af personale – både til faste stillinger og vikariater. Vi lægger stor vægt på, at de kandidater, vi sender ud til vores kunder, er kvalificerede, effektive og passer godt ind i arbejdsmiljøet. Vores kandidater er omhyggeligt udvalgt på baggrund af:

  • Grundigt interview
  • Personlighedstest
  • Referencekontrol hos tidligere virksomhed

Vil du vide mere om værdien og fordelene for dig som kunde hos TEMP-TEAM, er du velkommen til at kontakte os.

Send os en mail

Ring til os