Økonomi, regnskab og finans

TEMP-TEAM er specialister i rekruttering til økonomi, regnskab og finans

TEMP-TEAM hjælper dig med effektiv rekruttering, så du undgår dyre fejlansættelser, der kan gå ud over både drift, omsætning og vækst.

Inden for økonomi, regnskab og finans rekrutterer vi til stillinger som: Regnskabsassistent, økonom, Business Controller, Financial Controller, Project Controller, Financial Accountant, lønbogholder og personer til den finansielle sektor.

Kontakt os her.

Vi er specialister

TEMP-TEAM er rekrutteringsspecialister

Vi er specialister i at rekruttere til både faste stillinger og vikariater. Vi lægger stor vægt på, at de kandidater, vi sender ud til vores kunder er kvalificerede, effektive og passer godt ind i virksomheden.

Vi ved, at personlige relationer er nøglen til et tillidsfuldt og givende samarbejde. Vi møder derfor altid vores kunder og kandidater i øjenhøjde og gennem dialog og faglige tests søger vi at finde det rette match.

Kontakt os her.

Rekrutteringsprocessen hos TEMP-TEAM

Rekrutteringsprocessen hos TEMP-TEAM

Vi er specialister i formidling af personale – både til faste stillinger og vikariater. Vi lægger stor vægt på, at de kandidater vi sender ud til vores kunder er kvalificerede, effektive og passer godt ind i arbejdsmiljøet. Vores kandidater er omhyggeligt udvalgt på baggrund af:

  • Grundigt interview
  • Personlighedstest
  • Referencekontrol hos tidligere virksomhed

Vil du vide mere om værdien og fordelene for dig som kunde hos TEMP-TEAM, er du velkommen til at kontakte os på: (+45) 70 10 09 44.