Lager & Produktion

TEMP-TEAM er specialister i rekruttering til Lager & Produktion

TEMP-TEAM hjælper dig med effektiv rekruttering, så du undgår dyre fejlansættelser, der kan gå ud over både drift, omsætning og vækst.

Inden for Lager & Produktion rekrutterer vi til stillinger som: Lagerchef, lagerkoordinator, lagermedarbejder, lagerforvalter, produktionsmedarbejder, logistikmedarbejder, gaffeltruckoperatør og chauffør.

Kontakt os her.

Vi er specialister

TEMP-TEAM er rekrutteringsspecialister

Vi er specialister i at rekruttere til både faste stillinger og vikariater. Vi lægger stor vægt på, at de kandidater, vi sender ud til vores kunder er kvalificerede, effektive og passer godt ind i virksomheden.

Vi ved, at personlige relationer er nøglen til et tillidsfuldt og givende samarbejde. Vi møder derfor altid vores kunder og kandidater i øjenhøjde og gennem dialog og faglige tests søger vi at finde det rette match.

Kontakt os her.

Rekrutteringsprocessen hos TEMP-TEAM

Rekrutteringsprocessen hos TEMP-TEAM

Vi er specialister i formidling af personale – både til faste stillinger og vikariater. Vi lægger stor vægt på, at de kandidater vi sender ud til vores kunder er kvalificerede, effektive og passer godt ind i arbejdsmiljøet. Vores kandidater er omhyggeligt udvalgt på baggrund af:

  • Grundigt interview
  • Personlighedstest
  • Referencekontrol hos tidligere virksomhed

Vil du vide mere om værdien og fordelene for dig som kunde hos TEMP-TEAM, er du velkommen til at kontakte os på: (+45) 70 10 09 44.