Mål og værdier

Vision til web

 

Tandhjul, der kører rundt

 

Tandhjulene illustrerer vores værdier og fungerer som en enhed. Kun via samspil mellem vores  værdier drejer tandhjulene og danner fundamentet for vores mål.

Medarbejderen i TEMP-TEAM

TEMP-TEAMs mål og værdier er de samme værdier, som de altid har været. Vi er meget bevidste om TEMP-TEAMs mål og værdier, og det er noget af det første, medarbejderne i TEMP-TEAM bliver sat ind i og noget, de altid bliver husket på. Vores værdier er en stor del af dem, vi er, og hvordan vi udtrykker os på over for hinanden, kunder, kandidater og vikarer.

TEMP-TEAMs medarbejdere er vores vigtigste ressource. Vi arbejder selvstændigt og har frihed til at tilrettelægge arbejdsdagen inden for givne rammer. Vi giver plads til individet og den personlige integritet. Og medarbejderne integrerer vores værdier i deres arbejdsprocedure.

Vi arbejder med engagement, commitment og samarbejde med fokus på arbejdsglæde. Sammen får vi tandhjulene til at dreje rundt. Det er vigtigt, at alle i TEMP-TEAM kender vores mål og værdier, da vi så ved, hvad vi skal gå efter, og hvordan vi er i TEMP-TEAM.

 

TEMP-TEAMs mål er bl.a.

  •          At være en af de bedste inden for vores branche
  •          At oprette udfordrende og udviklende jobs inden for vores organisation
  •          At bruge vores ressourcer mest effektivt
  •          At skabe et solidt fundament for vores langsigtede overlevelse

Vores værdier er:

Blåt tandhjul - kunden i centrum

Som decentral ledet virksomhed har vi ansvarsbevidste medarbejdere, der sætter en ære i at servicere vores kunder med personligt engagement og frihed til at tilbyde individuelle løsninger.

 

Orange tandhjul - Fælles vinderkultur

Med stolthed og arbejdsglæde som støtteværdier i TEMP-TEAM er vores mål at være de dygtigste og mest kvalitetsbevidste inden for branchen.

 

Lilla tandhjul - Forandringsparat

Vores evne til at tilpasse os markedets skiftende krav muliggør, at vi sammen med vores samarbejdspartnere finder den bedste individuelle løsning.

 

Grønt tandhjul - Effektiv ressourceudnyttelse

Vi vil fortsat styrke og effektivisere vores arbejdsrutiner, så vores samarbejdspartnere til en hver tid føler sig godt og professionelt behandlet. Kvalitet er nøgleordet og udgangspunktet for vores måde at samarbejde på.

 

 

Derudover har vi nogle andre værdier, som betyder noget for os:

 

  •          Effektivitet i den måde, vi arbejder på og bruger vores ressourcer
  •          Pleje af vores kunder, vikarer, kandidater, personale og gode omdømme
  •          Ærlighed og integritet i alt, hvad vi laver internt og til alle vores kontakter
  •          Arbejdsglæde
  •          Troen på os selv, vores personale, kandidater og kunder

 

TEMP-TEAMs værdier og mål er bl.a. også, at vi har en god, tæt og løbende dialog med vores kunder, så vi ved, hvad der sker hos dem, og hvordan vi kan hjælpe.

 

_B4I0603_web.jpg