TEMP-TEAM Danmark – Service i topklasse

TEMP-TEAM står for solid erfaring og personlig kontakt med service i højsædet

Efter mere end 35 år på markedet er TEMP-TEAM en af de helt store spillere på det danske marked til at levere service inden for vikar- og rekruttering, og det har vi gjort os fortjent til – ved at være små og lokale.

TEMP-TEAM har med stor omhu undgået at blive en mastodontvirksomhed ved at udbyde vores service via mange og små afdelinger. Vi er i dag en landsdækkende organisation, der har en enorm lokal viden og er samtidig en del af en international koncern med de nødvendige ressourcer i ryggen. Vi indgår i koncernen Juhler Holding A/S og er danskejet.

Arbejdsmarkedet og dermed de mennesker, TEMP-TEAM arbejder med, rykker sig hurtigere end nogensinde, men takket være en flad organisation kan medarbejderne i TEMP-TEAM lynhurtigt tilpasse sig nye vilkår og trends og levere den helt rigtige og opdaterede service til vores kunder.

TEMP-TEAM Danmarks service indebærer blandt andet årligt over 500 rekrutteringer af medarbejdere til faste job og mere end 15.000 til vikariater.

Historie

Det første TEMP-TEAM-kontor så dagens lys i 1979 i København. Det internationale eventyr startede i Norge i 1985, og siden er det gået slag i slag.

Man kan ikke sige, at TEMP-TEAM har gennemgået en aggressiv ekspansion. Vi har satset på organisk vækst og kun ganske få gange opkøbt eksisterende virksomheder. Vores erfaring er, at det stort set er umuligt at applikere vores virksomhedskultur til andre virksomheder.

Ganske ofte har ekspansion været en følge af interne forhold. Fx hvis en afdeling havde to medarbejdere med lederevner - så åbnede vi en ny afdeling.

Koncerndirektør Erik Dyrmann Juhler har trukket sig en smule tilbage, men er stadig en meget synlig og hands-on person i virksomheden. Ofte bliver vi spurgt, hvad der adskiller os fra andre virksomheder. Et af svarene er absolut, at stort set alle ansatte i hele koncernen har mødt Erik Juhler og kender hans holdninger og den kultur, han ønsker, der skal kendetegne vores virksomhed.

Mennesket i fokus

Denne holdning løber gennem TEMP-TEAM i alt, hvad vi foretager os. Vi elsker mennesker og de udfordringer, de giver os. Der er ikke to dage, der er ens, og der er ikke noget, der kører på rutine i vores service.

Mennesker er forskellige - både hvad kompetencer og personlighed angår. En af vores styrker er at respektere disse forskelligheder i forhold til det arbejdsmiljø, vores kandidater og vikarer skal fungere i.

Virksomhedskultur

Det er utroligt svært at definere virksomhedskultur, men ser man på medarbejderomsætning og antal af ansøgninger, TEMP-TEAM modtager til interne, ledige stillinger, så ved vi, at vi har en god virksomhedskultur.

TEMP-TEAM har et sammenhold, og det ses tydeligt i den måde, vi samarbejder på, og i den ånd, der hersker – både i det daglige, men også ved socialt samvær.
Vores medarbejdere er hårdtarbejdende og dedikerede i deres service til kunder og kandidater, og den holdning er med til at danne basis for vores succes.

Medarbejderudtalelser om TEMP-TEAM

Hos TEMP-TEAM er vi som én stor familie, der drager omsorg for hinanden. Der er en helt speciel atmosfære, hvor man gør sig umage hver dag - samtidig med, at der altid er plads til en masse gode grin. Vi løfter i flok og bidrager hver især med det, vi er bedst til – og dét giver arbejdsglæde.
   Jeg er ikke i tvivl om, at TEMP-TEAM er en helt særlig arbejdsplads, og det er derfor, jeg altid møder ind på kontoret med et smil. Jeg er meget stolt af at være en del af denne virksomhed,
” fortæller Ane Bondo Wessberg, Regnskabsassistent i TEMP-TEAM.

Som afdelingsleder i TEMP-TEAM sætter jeg stor pris på og motiveres af den store variation i jobbet lige fra personaleledelse til sparring med erhvervsledere og rekruttering af den rette medarbejder. I TEMP-TEAM har vi højt til loftet, og der er plads til den enkelte og aldrig langt fra tanke til handling. Jeg omgås dagligt med engagerede og kompetente medarbejdere, og det er et kæmpe plus, at jeg kan arbejde ud fra devisen frihed under ansvar,” siger Kirsten Klit Steffensen, afdelingsleder i TEMP-TEAM.

TEMP-TEAM er et forandringsparat og ansvarsfuldt firma, og jeg elsker at møde på arbejde. Mine arbejdsopgaver spænder bredt og varierer, så der altid er noget at give sig til, udfordringerne er spændende, og der er ikke to dage, der er ens. På grund af den lokale forankring er hvert kontor sin egen butik i butikken, men vi deler stadig resultater, udfordringer og erfaringer med hinanden. Vi er som en stor familie, hvor man interesserer sig for hinanden og hjælper, når man kan,” siger TEMP-TEAMs personalekonsulent Tine Larsen.

For virksomheder

Den største faste udgift i din virksomhed er sandsynligvis lønudgiften. Derfor bør ansvaret for fastansættelse eller vikariater ikke lægges i hænderne på hvem som helst. Det gælder om at optimere processen mest muligt, få mest muligt for pengene og ende med at ansætte den rigtige medarbejder – Den service kan TEMP-TEAM være behjælpelig med.

Ved enhver ansættelse er der en risiko for fejlansættelse. Det er vores vigtigste opgave at minimere denne risiko.

TEMP-TEAM tilbyder en bred palet af service ydelser:

 • Rekruttering af faste medarbejdere inden for de fleste brancher og på alle stillingsniveauer - se mere om brancher her

 • Vikarassistance inden for alle fagområder

 • Try & hire ansættelser

 • Outplacement

 • Fagrelevante test

 • Personprofilanalyser

 • Salgsprofilanalyser

 • International rekruttering

Alle kandidater i vores database gennemgår følgende proces:

 • Uddybende interview

 • Fagrelevante test

 • Personprofilanalyse (efter aftale)

 • Indhentning af reference fra tidligere virksomhed

 • Kontrol af straffeattest

TEMP-TEAM giver dig som kunde gennemarbejdet service og mange fordele:

 • Individuelle og tilpassede løsninger af høj standard

 • Samarbejde/sparring med konsulenter, der har en solid faglig baggrund og erfaring i udvælgelse på alle niveauer

 • Et professionelt forløb med de helt rigtige kandidater, hvor alle gennemgår ovenstående proces

 • Annoncering på TEMP-TEAMs website og aktuelle jobportaler uden beregning

 • Kostbar tidsbesparelse i den ressourcekrævende rekrutteringsproces

 • Garanti på rekruttering af faste medarbejdere

 • Kvalificerede vikarer leveres i løbet af en dag

 • Vikarer kan afsluttes uden varsel

 • Opfølgning og løbende kontakt for at sikre langsigtede og holdbare løsninger

Kontakt din lokale TEMP-TEAM-afdeling for at høre nærmere om vores service

 

_MG_1954_FO1.jpg

Vi stiller store krav til os selv

Det er en del af vores slogan, og det er ganske korrekt. Vi forlanger, at alle vores medarbejdere yder deres bedste, da det efter vores overbevisning er den eneste vej til succes, og succes giver glade medarbejdere.