Laborant - 41 år, kvinde - bor i Hellerup

Laborant - 41 år, kvinde - bor i Hellerup 

Uddannelse:

Uddannet Laborant 

Erfaring: 

Kandidaten har en bred erfaring inden for QC-laboratorium med fokus på udvikling, kvalitetssikring og validering af HPLC-metoder. Hun finder en stor motivation i arbejdet med apparaturer og har tidligere været udstyrsansvarlig. Kandidaten har dertil været med til implementering af nyt it-system.

Personligt er hun målrettet, omhyggelig og passioneret med et kæmpe drive. Derudover er hun imødekommende og udadvendt samt serviceminded.

Hun motiveres af ansvar og en lyttende arbejdsplads, hvor medarbejderne med deres erfaring kan have indflydelse på optimering af virksomhedens daglige drift. 

It:

SAP PM, MS Office-pakken, Wordpress, InDesign og Illustrator 

Sprog:

Dansk som modersmål samt flydende i engelsk

Tiltrædelse:

Snarest

Lønniveau:

Til forhandling

Laborant - 40 år, mand - bor i København

Laborant - 40 år, mand - bor i København

Uddannelse:

Uddannet Laborant 

Erfaring: 

Kandidaten er nyuddannet laborant. Han har erfaring med måling af metaller i madvarer, sensoriske test, metoder for optimering af tilberedning af råvarer samt bioaktive analyser af koncentrationer ved brug af HPLC. 

Personligt er kandidaten imødekommende, rolig og reflekterende. Han går op i at skabe et godt arbejdsmiljø omkring sig og er derfor opmærksom og nysgerrig på sine medarbejdere. Han motiveres af et arbejdsmiljø, hvor han har mulighed for at være med i databehandlingen, og hvor der er mulighed for både faglig og personlig udvikling.

Han er tidligere uddannet grafiker og har gennem dette erhverv lært at arbejde struktureret og med tætte deadlines.

It:

MS Office-pakken, iOS, Illustrator

Sprog:

Dansk som modersmål samt flydende i engelsk

Tiltrædelse: 

Snarest

Lønniveau:

Til forhandling

Medical Market Access - 30 år, kvinde - bor i Roskilde

Medical Market Access, 30 år kvinde - bor i Roskilde

Uddannelse:

Kandidat i Medical Market Access

Erfaring: 

Profilen har en kandidat i Medical Market Access og en bachelor i medicin med en industriel specialisering. Kandidatens solide forretningsviden samt medicinske baggrund giver hende en unik forståelse af medicinalindustrien. Hun har blandt andet erfaring fra tidligere job i markedsundersøgelser, businessanalyser og marketing. Hun har derudover studeret på Royal Danish Academy of Fine art, hvilket har været brugbart i forhold til marketing.

Kandidatens primære interesse er inden for market access og salg, hvilket hun har arbejdet med i en tidligere stilling i forhold til det norske marked.

Kandidaten er en smilende, udadvendt og proaktiv kvinde. Hun har en stor interesse i at skabe udvikling gennem nye initiativer.

It:

MS Office-pakken, STATA og TreeAge Pro

Sprog:

Dansk som modersmål og engelsk på professionelt praktisk niveau

Tiltrædelse: 

Snarest

Lønniveau:

Til forhandling

Laboratorieassistent - 54 år, kvinde - bor i Roskilde

Laboratorieassistent - 54 år, kvinde - bor i Roskilde

Uddannelse:

Kandidat i biologi

Erfaring: 

Kandidaten har 16 års erfaring som laboratorieassistent, hvor hun har udført en bred vifte af praktisk arbejde i laboratoriet; heriblandt opsætning og klargøring af apparatur til analyser, affalds- og glasvarehåndtering samt oprydning i laboratoriet. Hun har også været med til oplæring af nye medarbejdere i forhold til den daglige drift i laboratoriet.

Hun er serviceminded, struktureret og omhyggelig, og hun bliver motiveret af at kunne se, at hendes arbejde bidrager positivt til den daglige drift i laboratoriet. Hun har en grundlæggende interesse for de naturvidenskabelige fag og motiveres derfor af at se resultaterne af analyserne, hvor hun har hjulpet til med at udføre det praktiske arbejde.

Personligt er hun smilende, glad og positiv. Dertil værdsætter hun et åbent og rummeligt arbejdsmiljø, hvor der er plads til at spørge, så misforståelser reduceres.

It:

MS Office-pakken

Sprog:

Persisk som modersmål samt flydende i dansk og moderat i engelsk 

Tiltrædelse: 

Snarest

Lønniveau:

Til forhandling

 

Hvis du ønsker at høre mere omkring vores rekruttering- og vikarservice eller de ovenstående kandidater, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Kirsten Steffensen for mere information på

tlf. 33 36 09 44 eller mail KKST@temp-team.dk