Rekrutterings- og vikarbureau Aarhus

Søger du et rekrutterings- og vikarbureau i Aarhus?

TEMP-TEAM Aarhus tilbyder effektiv og målrettet rekruttering af kandidater til en bred vifte af brancher og stillinger. Med over 27.000 kandidater i vores database og samarbejde med 1.200 virksomheder hjælper vi virksomheder med rekruttering af kandidater, og vi hjælper jobsøgende med at finde vikarjob i Aarhus. 

Du er altid velkommen til at kontakte os på 86 19 76 66 eller info.aarhus@temp-team.dk, hvis du søger et vikariat i Aarhus, eller din virksomhed vil samarbejde med et dedikeret rekrutteringsbureau.

 

Vikarbureau Aarhus – rekruttering til en bred vifte af brancher

Vikarbureau Aarhus - rekruttering til en bred vifte af brancher

TEMP-TEAM er et landsdækkende rekrutteringsbureau med over 40 års erfaring og mere end 10.000 vikariater og 500 rekrutteringer årligt. 

Vi har en klar målsætning om altid at finde det bedste match mellem kandidat og virksomhed – til gavn for begge parter. Det gør sig selvfølgelig også gældende i vores afdeling i Aarhus, hvor vores rekrutteringsspecialister hver dag arbejder for at finde løsninger, der passer til vores kunders unikke behov og ønsker.

Rekruttering til følgende brancher

Rekruttering til følgende brancher

I TEMP-TEAM Aarhus har vi indsigt i mange brancher i Danmark og stor erfaring med rekruttering inden for disse. Du kan derfor roligt vælge os som dit vikarbureau i Aarhus – uanset om du er jobsøgende og på udkig efter et vikariat, eller din virksomhed søger en dygtig, fast medarbejder eller vikar i Aarhus. 

Vi hjælper blandt andet med rekruttering inden for følgende brancher:

  • Administration & Ledelse
  • Finans & Økonomi
  • Marketing & Kommunikation
  • Salg & Support
  • Pharma & Life Science
  • Teknik & It
  • Lager & Produktion
  • Kantine og Rengøring

 

Lederrekruttering

Lederrekruttering i Aarhus

Har din virksomhed brug for målrettet rekruttering af en leder eller en specialist, har vi også rekrutteringsspecialister siddende klar til at hjælpe dig igennem rekrutteringsprocessen. Læs meget mere om vores leder- og specialistrekruttering.

Er du jobsøgende og i gang med at sondere terrænet, så kig forbi vores ledige job og sæt hak ved “Østjylland”. Herefter får du et nemt og overskueligt overblik over ledige stillinger og vikarjobs i Aarhus og omegn. 

Målrettet rekruttering

Målrettet rekruttering

En fejlansættelse kan koste mange ressourcer. Derfor er vores rekrutteringsproces altid målrettet og tilpasset din virksomheds virkelighed – uanset om I har brug for en vikar i Aarhus, eller I er på udkig efter egnede kandidater til en fast stilling.

Vi indleder rekrutteringsprocessen med en kort samtale, hvorefter en af vores konsulenter vil besøge jeres virksomhed. Her kan vi blive sat grundigt ind i, hvad I har af ønsker og behov til en kommende medarbejder. Samtidig giver det os mulighed for at få indsigt i jeres arbejdsmiljø.

Optimeret søgeproces

Optimeret søgeproces

Vi starter vores søgeproces med at sætte alle sejl til for at finde de bedst kvalificerede kandidater til stillingen. Vi benytter os både af vores brede netværk og cv-database – og kontakter også diskret kandidater, der ikke officielt er “ledige på markedet”. Giver det mening i jeres situation, gør vi også brug af digital annoncering.

Vi kalder de mest kvalificerede kandidater til første samtale hos os. Her vil vi holde en indledende jobsamtale, gennemgå fagrelevante test og personlighedstest. Når vi har holdt samtalerne, trækker vi referencer for at kvalitetssikre vores kandidater. Efterfølgende sender vi dig en præsentation af de mest relevante kandidater, som du kan kalde til jobsamtale.

Vi tilbyder med andre ord en helhedsorienteret rekrutteringsproces, så I får det optimale ud af at vælge TEMP-TEAM som jeres lokale rekrutterings- og vikarbureau i Aarhus.

Kontakt TEMP-TEAM Aarhus

Kontakt TEMP-TEAM Aarhus

Ring til os og få svar på dine spørgsmål om rekruttering i Aarhus og omegn på tlf. 86 19 76 66 eller send os en mail på info.aarhus@temp-team.dk