; Allan Drost | temp-team.dk ;

Allan Drost

Allan Drost har været ansat i TEMP-TEAM siden sensommeren 2017.

I sit daglige virke som afdelingsleder for TEMP-TEAM i Kolding og Esbjerg har Allan berøring med mange forskellige opgaver inden for både daglig ledelse og drift af de to afdelinger, budget og planlægning, kontakt med VIP-kunder, forhandling af rammeaftaler, deltagelse i netværk mv. Han involverer sig også gerne i de daglige salgs- og rekrutteringsopgaver i afdelingen, da han altid har fokus på, at afdelingerne skaber værdi for TEMP-TEAMs kunder og kandidater.

Allan er uddannet cand.negot. med fransk og engelsk fra SDU – Odense Universitet og har derudover UEFA’s højeste fodboldtrænerlicens med specifikt fokus på ledelse, coaching og talentudvikling.

Fra tidligere jobs har Allan solid erfaring med B2B-salg, ledelse, HR og forretningsudvikling inden for en række brancher; heriblandt fødevarebranchen, kommunikations- og telebranchen samt mediebranchen.

Allan er bosat i Varde og gift med Angela fra Brasilien. Sammen er de forældre til Amanda, som kom til verden i foråret 2015. I fritiden går tiden med fodboldtræning på kvinde-eliteniveau, og derudover bliver der også tid til lidt løb og styrketræning.

Allan.jpg