; Anni Korsgaard Pedersen | temp-team.dk ;

Anni Korsgaard Pedersen

Anni Korsgaard Pedersen har været ansat i TEMP-TEAM siden september 2015.

Anni er ansat som kundekonsulent og har mere end 30 års erhvervserfaring og en solid baggrund inden for ledelse, salg, indkøb, logistik, administration, cross boarder og rekruttering.

Oprindeligt er Anni uddannet inden for handel og kontor og har løbende videreuddannet sig inden for forskellige områder. Med gruppelederuddannelsen Ledelse i praksis har Anni opbygget god erfaring med teambuilding, problemhandlingsteknik, medarbejdernes ressourcer, virksomheden, organisationsudvikling samt personaleansvar. Desuden har Anni certificeret sig inden for kvalitet. I 2009 tog hun sælgeruddannelsen IBC sales Upgrade for at optimere og performe optimalt. I 2016 har hun certificeret sig i MPA Master Person analyse, hvilket er et godt værktøj til at skabe dialog inden for rekruttering.

Annis baggrund strækker sig over forskellige fagområder; tekstil, håndværk, produktion samt truckbranchen. I truckbranchen har hun haft produktansvar omkring produktoptimering/ udvikling i et europæisk samarbejde. Det gør også, at hun har en bred forståelse for vigtigheden inden for forskellige processer. At skabe gode resultater og være et skridt foran er en naturlig tilgang for Anni.

I Annis optik er det altafgørende, at have en grundlæggende forståelse for enhver rekrutteringsproces, når en stilling skal besættes, hvilket afspejler hendes kompetencer.

Anni Korsgaard Pedersen .jpg