Dorthe Majbrit Bonnicksen

Dorthe Majbrit Bonnicksen har været ansat i Juhler Group siden 1994.

Dorthe har varetaget forskellige ledende funktioner i Access Personnel A/S; dels som chefkonsulent og salgschef og 10 år som administrerende direktør. I 2012 fusionerede Access Personnel A/S med søsterselskabet TEMP-TEAM A/S. Dorthe blev en af de drivende kræfter i etableringen af en ny afdeling med fokus på search og headhunting af primært topledere og specialister – i dag kendt som TT Executive Division.

Tidligere har Dorthe været ansat i Rederibranchen og rekrutteret officerer til container-, gas- og tankskibe i hele verden. Arbejdet inkluderede personalejura, kompetenceudvikling, karrierestier og en primær kontaktperson til de maritime uddannelsesinstitutioner.

Dorthe er uddannet bachelor i personaleudvikling, herunder Arbejdsret. Hun er certificeret i MASTER MPA, Thomas INT. GIA, PI/PLI fra Humanotics og er i 2014 uddannet Business Coach COU. Hun sidder også som udpeget bestyrelsesmedlem for Dansk Erhverv i det Lokale Uddannelsesudvalg.

Med mange års erfaring inden for rekruttering arbejder Dorthe i dag med målrettede strategier for ledende profiler, og hun er en sparringspartner for mange typer virksomheder i det private og det offentlige, både nationalt og internationalt, i search- og rekrutteringsprocesserne.

Gennem alle årene har Dorthe arbejdet for forandringsprocesser og bidraget til udvikling og fornyelser i rekrutteringskoncepterne med et øje for nye trends og muligheder.

Som samarbejdspartner siger vores klienter, at hun er troværdig, tillidsfuld, relationsskabende og struktureret med en løsnings- og resultatorienteret tilgang. Samarbejdet er præget af mange års forståelse for rekrutteringsprincipper og -mekanismer og et stort netværk af potentielle kandidater.

Dorthe Bonnicksen .jpg