; Gitte Sørensen | temp-team.dk ;

Gitte Sørensen

Gitte Sørensen tilmeldte sig som vikar hos TEMP-TEAM i 2002 og arbejdede i et par år som bogholder hos nogle af vore kunder. I 2004 blev hun fastansat som personalekonsulent i Aarhus-afdelingen.

Her fik hun lov til at beskæftige sig med alle de klassiske aspekter af rekrutteringer og vikariater samtidig med, at hun fik mulighed for at komme på besøg hos vores kunder og se virksomhederne indefra. I 2008 blev Gitte udnævnt som leder af Aarhus-afdelingen, men stadig med ansvar for rekrutteringer og vikariater inden for det administrative.

Gitte er generalist og har stor erfaring med rekruttering af mellemledere, sælgere, specialister, økonomifolk samt andre administrative stillinger.

Hendes 13 års erfaring gør, at hun er tæt både på kandidaterne, men også på kontaktpersoner i virksomhederne. Det ser hun som en nødvendighed for at matche det gode job med den rigtige kandidat og samtidig styrke sin kundes organisation ved valget af den helt rigtige medarbejder.

Gitte vil gerne skabe vækst for sine kunder ved at tage udgangspunkt i deres behov her og nu, men også i fremtiden. Via god sparring og rådgivning skaber hun således værdi for sine kunder.

Gitte er uddannet bogholder/controller og kan stadig sin debet/kredit. Det, mener hun, har betydning, når man fx skal ansætte en medarbejder inden for økonomi.

Hun er vild med stand-up, dans og kunst – i særdeleshed maleren Michael Kvium.

Gitte Sørensen .jpg