; Lene Dalby Wille | temp-team.dk ;

Lene Dalby Wille

Lene Dalby Wille har siden efteråret 2015 været ansat som kunde- og personalekonsulent for TEMP-TEAM Herning, Holstebro og Viborg samt stress- og lifecoach.

Ud over sin salgsuddannelse er Lene certificeret life-coach, internationalt certificeret stresscoach og MPA- og PerSoL-certificeret. Hun har arbejdet med coaching og mentoring i egen praksis gennem mange år både inden for ledelse, medarbejdere, arbejdsløse og udsatte unge.

Lenes arbejdsområder omhandler primært stresscoaching både eksternt hos eksisterende og nye kunder og internt i vores egen organisation. Derudover arbejder Lene med interviews af kandidater, færdigheds- og personlighedstests, stillingsopslag, rekruttering og vikariater.

Fra tidligere stillinger har Lene salgserfaring inden for møbelindustrien, boliginteriør, beklædning og rejser samt erfaring fra messer, lancering af nye produkter, rådgivning, marketingstrategier, opbygning af hjemmeside og webshop.

Lene er gift og har to aktive teenagebørn, en evigt sulten labrador og en meget sky kat. Hun er engageret i skolebestyrelsen og forældrerådet og bruger også tid på egen praksis. Hun slapper bedst af med en gå- eller cykeltur, en rigtig god bog eller en krimi i fjernsynet.

Lene Dalby Wille.jpg