; Lotte Burgdorf | temp-team.dk ;

Lotte Burgdorf

Lotte Burgdorf har siden marts 2015 været ansat i TEMP-TEAM som afdelingsleder for Herning, Holstebro og Viborg.

Hun har en videregående uddannelse inden for økonomi og administration, som er blevet suppleret både med en HR-uddannelse og en bachelor i ledelse. Derudover er hun certificeret i både MPA og EASI personlighedstest.

Lotte har mange års erhvervserfaring som både administrations- og HR-chef fra en international produktionsvirksomhed. Derudover har hun i en kortere periode arbejdet med økonomi og ledelse inden for detail i en familieejet, dansk virksomhed.

Erfaringen fra ovenstående jobs og uddannelser krydret med interessen for, hvad der rører sig i dansk erhvervsliv, gør, at Lotte er i stand til at identificere behovet for, hvilke typer af mennesker som passer ind i den enkelte organisation, og på samme tid være en aktiv sparringspartner for virksomheden.

Hun er vant til at arbejde med hele værdikæden i en virksomhed, hvilket gør, at hun arbejder ud fra en helhedsorienteret tilgang, når hun enten rekrutterer eller yder sparring til en virksomhed.

Et af hendes store interesseområder inden for HR er forandringsledelse og forankringsledelse, og netop i den forbindelse er det vigtigt at få rekrutteret de rigtige folk i en virksomhed.

Derudover er hun ledelsesrepræsentant i TEMP-TEAMs AMO-udvalg, hvilket betyder, at hun arbejder med både fysisk og psykisk arbejdsmiljø internt i TEMP-TEAM Danmark.

Privat er Lotte gift og har to teenagepiger. Fritiden bruges på familien, sport, gåture med hunden og hygge med gode venner.

Lotte Burgdorf .jpg