; Maria Lundgaard Olesen | temp-team.dk ;

Maria Lundgaard Olesen

Maria Lundgaard Olesen har været ansat i TEMP-TEAM i tre år.

Som kunde- og personalekonsulent i TEMP-TEAM beskæftiger Maria sig med både opsøgende salg og selve rekrutteringsforløbet. Det betyder, at hun er med helt fra begyndelsen og løser derved også kundens behov, hvis det er inden for rekruttering/vikarløsninger. Maria beskæftiger sig særligt med rekruttering af specialister: Teknikingeniører, KAM, controllere, kvalitetsansvarlige, salgschefer og indkøbsansvarlige. Ofte er der en skæv vinkel, som gør dem endnu vanskeligere at identificere.

Fremtiden stiller høje krav til specialister, og det betyder, at der bliver rift om de bedste kandidater. Derfor er det vigtigt ikke kun at se på, hvad en potentiel kandidat har opnået i sin karriere, men også at se på den pågældende kandidats fremtidspotentiale, hvilket er Marias speciale.

Maria løser også mindre omfattende opgaver såsom vikariater inden for bogholderi, administrative medarbejdere, salg og indkøbere. Marias kunder befinder sig i og omkring Herning, Holstebro og Viborg.

Hun er uddannet cand.oecon. i Innovation Management i 2013. Maria har yderligere en uddannelse i MPA Personlighedstest og i personalejura. Hun er desuden ved at uddanne sig som LinkedIn Recruiter og i Business-engelsk.

Fra tidligere jobs har Maria beskæftiget sig med forretningsudvikling med konkrete handlingsplaner. Det handler om at fokusere og synliggøre virksomhedens forretningspotentiale, hvilket gøres i tæt samarbejde med ledelsen samt de øvrige medarbejdere.

I sin fritid er Maria meget aktiv både med løb og fitness. Hun kører MC, dykker og går til hundetræning. Maria elsker at kaste sig ud i nye udfordringer, og listen på ting, hun skal opnå, bliver ikke kortere i takt med, at hun krydser allerede gennemførte udfordringer af.

Maria Lundgaard Olesen.jpg