; Merete Norup | temp-team.dk ;

Merete Norup

Merete Norup har været ansat i TEMP-TEAM siden 2008.

Merete har mere end 20 års erfaring inden for HR, ledelse og rekruttering og har gennem årene læst og vurderet mere end 10.000 cv’er og ansøgninger. Det har resulteret i mange rekrutteringer af både faste og midlertidige stillinger inden for mange forskellige brancher og profiler – både medarbejdere og ledere.

Merete er certificeret i Master Profil Analyse og har en uddannelsesmæssig baggrund som Internationalt Certificeret Coach og stresscoach. Derudover har hun hjulpet mere end 100 personer igennem Outplacementforløb, generel coaching og stressbehandling. Merete afholder ligeledes oplæg og workshops omkring stress og stressforebyggelse.

Trivsel og arbejdsglæde er vigtige elementer for Merete, og hun ser stor værdi i at skabe en respektfuld, åben og ærlig atmosfære og dialog.

I sin fritid holder Merete sig i form med fitness, spinning og golf. Hun er også frivillig kampagneleder hos Kræftens Bekæmpelse med ansvar for bl.a. Landsindsamlingen, Stafet for Livet og Lyserød Lørdag. I eget regi tilbyder Merete desuden stresscoaching for privatpersoner samt foredrag og kurser om bl.a. livsglæde og ”Den svære Samtale”.

Merete Norup.jpg