; Mette Jørner | temp-team.dk ;

Mette Jørner

Mette Jørner har været ansat i TEMP-TEAM siden foråret 2015.

Som kundeservicemedarbejder hos TEMP-TEAM i Esbjerg betjener Mette kunder og kandidater per telefon samt dem, der dukker op på kontoret. Hun finder de bedste vikarer og besætter vikariater med den bedst egnede kandidat, holder samtaler med kandidater og afdækker deres kvalifikationer og ønsker. Derudover er hun administrativ blæksprutte på kontoret, receptionist og hjælper de andre kunde- og personalekonsulenter med ad hoc-opgaver.

Mette er uddannet kontorassistent på en ungdomshøjskole og har siden arbejdet inden for forskellige dele af kontor- og kundeserviceområdet hos Viasat, Dong (Nesa) og senest i Politiets Servicecenter (114). Det har givet hende en bred erfaring fra forskellige brancher og gjort, at hun er vant til at tale med mange forskellige slags mennesker.

Fritiden bliver brugt i hendes nærområde, hvor hun er særligt engageret i den lokale gymnastikforening og sidder som kasserer på 10. sæson. Tidligere har hun siddet fire år i skolebestyrelsen og flere år i børnehavebestyrelsen. Mette er mor til fire børn i alderen 4–12 år.

Mette Jørner .jpg