; Vibe Puggaard | temp-team.dk ;

Vibe Puggaard

Vibe Puggaard har været ansat i TEMP-TEAM siden 2004 og er i dag en del af ledelsen i TEMP-TEAM.

Vibe fungerer som teamchef for TEMP-TEAMs lokalafdeling i Herlev og er desuden ansvarlig for forretningsområderne TT Executive (Search & Rekruttering) og Life Science.

Vibe har arbejdet med konsulentopgaver i mere end 12 år og trækker på sin mangeårige erfaring med rekruttering på alle niveauer i TEMP-TEAM. Vibe har igennem årene interviewet og fået ansat flere tusinde kandidater i forskellige jobs, og hendes viden inden for personmatch er omfattende. Vibe er ligeledes certificeret i at udføre personanalyser og færdighedstest, ligesom hun er certificeret Linkedin Recruiter.

Vibe har ud over sin ledelsesrolle ligeledes ansvar for en række kernekunder og vil til enhver tid sikre, at TEMP-TEAMs konsulenter er klædt på til at matche kundernes foranderlige vilkår. Herudover arbejder Vibe med teambaseret ledelse med fokus på, at hver enkelt person bidrager med sine styrker og erfaringer til teamet, ligesom forretningsudvikling og strategiimplementering er et fokusområde.

Vibe er uddannet inden for ledelse, salg og international marketing og har i sin karriere arbejdet i flere forskellige brancher; herunder servicesektoren, It-branchen, industrien og HR-konsulentbranchen, hvorfor Vibe hurtigt får forståelse for DNA’et i forskellige virksomheder og kan matche dem med de rette personer.

Fritiden bruges primært med motion i form af fitness og mountainbike og ellers samvær med familie og venner.

Vibe Puggaard .jpg