Leder du efter et vikarbureau i Herning?

Leder du efter et vikarbureau i Herning?

Hos TEMP-TEAM Herning sidder vores specialister klar til at matche drevne jobsøgende med virksomheder, der står med et behov for kvalificerede og kompetente kandidater. Skal vi hjælpe din virksomhed med at finde jeres næste vikar? Eller er du jobsøgende og på udkig efter et vikariat i Herning og omegn?

Så kontakt TEMP-TEAM Herning på 97 21 69 21 eller info.herning@temp-team.dk

 

Vikarbureau Herning – vi skaber værdi for din virksomhed

Vikarbureau Herning - vi skaber værdi for din virksomhed

TEMP-TEAM tilbyder din virksomhed en effektiv rekrutteringsproces – uanset om I har akut behov for en vikar i forbindelse med sygdom, om I skal have besat en stilling midlertidigt i forbindelse med barsel eller ferie, eller I leder efter en ny medarbejder til jeres virksomhed. 

Vi har arbejdet med rekruttering siden 1979 og har derfor et indgående kendskab til de brancher, vi arbejder med. Gennem en målrettet og struktureret searchproces sikrer vi, at din virksomhed altid modtager vikarer med de rette kompetencer – faglige såvel som personlige. 

Alle vores vikarer gennemgår et personligt interview samt fagrelevante test. Vælger I TEMP-TEAM som jeres lokale vikarbureau i Herning, er I derfor altid sikret en professionel og effektiv rekruttering, der skaber værdi fra første dag. 

Læs mere om vores vikarservice.

 

Vi er din billet til arbejdsmarkedet

Vi er din billet til arbejdsmarkedet

Et vikariat kan være en fordelagtig løsning for dig, der gerne vil have en fod indenfor på arbejdsmarkedet – eller dig, der bare prioriterer fleksibilitet og frihed højt. 

Som vikar får du uvurderlig, praktisk erfaring, der giver plusser på cv’et, ligesom du får rig mulighed for at give et godt indtryk og styrke dit netværk – og dermed øge dine chancer for på sigt at finde en fast stilling.

Som dit vikarbureau I Herning tilbyder vi desuden et såkaldt Try & Hire-forløb – et vikarforløb med fastansættelse som mål. 

Registrér dit cv og kom et skridt nærmere på dit drømmejob.

Kontakt TEMP-TEAM Herning

Kontakt TEMP-TEAM Herning

Vil du i kontakt med et vikarbureau i Herning, der tager dine ønsker seriøst? Så kontakt TEMP-TEAM allerede i dag på 97 21 69 21.