Vikarbureau København

Søger du et rekrutterings- og vikarbureau i København?

Temp-Team har hovedkontor i Danmark, og med over 40 års erfaring og et netværk på 27.000 kandidater og 1.200 kunder er vi det sikre valg for både jobsøgere og virksomheder med behov for målrettet og skræddersyet rekruttering.

Kontakt os på 33 36 09 44 eller info.koebenhavn@temp-team.dk, hvis du vil samarbejde med et vikarbureau i København med fokus på den enkelte kunde – uanset om du er jobsøgende og på udkig efter et vikariat i København, eller din virksomhed har behov for effektiv rekruttering i København eller på Sjælland.

 

Vikarbureau København – din billet til arbejdsmarkedet

Vikarbureau København - din billet til arbejdsmarkedet

Er du jobsøgende, kan et vikarjob i København være en fordelagtig løsning. Vælger du Temp-Team som dit lokale vikarbureau i København og på Sjælland, får du endnu flere fordele.

Få frihed og fleksibilitet

Med en vikaransættelse kan du først og fremmest få en fri og fleksibel hverdag, fordi du selv bestemmer, hvor meget du vil arbejde om ugen. Et vikariat kan derfor være et oplagt valg for dig, der vægter frihed og work-life balance højt – eller dig, der bare gerne vil have et dynamisk arbejdsliv, hvor ingen uger er ens. 

I Temp-Team stræber vi altid efter at finde et vikariat, der matcher dine ønsker. Som et af de største vikarbureauer i København samarbejder vi med et stort netværk af virksomheder inden for mange forskellige brancher. Det øger chancen for at matche dine ønsker.

 

Nyuddannet?

Nyuddannet? Få uvurderlig praktisk erfaring

Mange nyuddannede har svært ved at få en fod indenfor på arbejdsmarkedet – ganske enkelt fordi de mangler erfaring. Derfor ender de i en ond cirkel, hvor deres manglende erfaring resulterer i det ene afslag efter det andet. 

Vil du have praktisk erfaring og undgå at ende i en ond cirkel, kan et vikariat give dig uvurderlig erfaring og plus på cv’et, som kan styrke din profil.

 

Styrk dit netværk og skyd genvej til arbejdsmarkedet

Styrk dit netværk og skyd genvej til arbejdsmarkedet

Et stærkt netværk kan være din genvej til arbejdsmarkedet. Faktisk viser undersøgelser, at 40 % af alle danskere i arbejde har fået deres job på grund af anbefalinger fra personer i deres netværk.

Derfor er der god grund til at prioritere dine professionelle relationer højt, hvis du vil skyde genvej til arbejdsmarkedet og en fast stilling. Ved at gøre et godt indtryk i forskellige vikariater, skaber du et netværk af referencer, der på et senere tidspunkt kan være din adgangsbillet til en fast stilling.

Som vikar i Temp-Team kan du yderligere styrke dine chancer for at få fast arbejde gennem et Try & Hire-forløb. Try & Hire er en unik løsning, hvor du får lov at afprøve dine faglige og personlige kompetencer i et vikariat med fastansættelse som mål.  

Læs mere om Try & Hire og find ud af, hvordan du kan gøre et vikariat til en fastansættelse.

Dit vikarbureau på Frederiksberg, København og øvrige Sjælland

Dit vikarbureau på Frederiksberg, København og øvrige Sjælland

Rekruttering handler i sin essentielle form om at finde kandidater med de rette kompetencer og kvalifikationer, men høj faglighed er ikke nødvendigvis garanti for et match mellem medarbejder og virksomhed.

Evnen til at kunne begå sig i virksomhedens kultur er mindst lige så tungtvejende, ligesom der er mange andre faktorer, der har betydning for en effektiv rekruttering, som skaber værdi for virksomheden.

I Temp-Team arbejder vi derfor målrettet med rekruttering af vikarer for at sikre, at din virksomhed altid får vikarer, som passer både fagligt og personligt ind i virksomhedens hverdag. Vores rekruttering tager således altid udgangspunkt i professionelle vurderinger, personlighedstest, fagrelevante test, ekspertrådgivning samt den enkelte kundes ønsker og behov.

Vi tilbyder med andre ord rekruttering med mennesket i centrum. Det er med til at sikre en effektiv rekruttering og forhindre dyre fejlansættelser og spildte ressourcer. Det er ikke uden grund, at vores kunder karakteriserer vores service som “Fremragende” på Trustpilot.

Rekruttering af vikarer til mange forskellige brancher

Rekruttering af vikarer til mange forskellige brancher

Som et af de absolut største og mest erfarne vikarbureauer i København og resten af Danmark kan vi hjælpe med rekruttering af kvalificerede vikarer til næsten alle tænkelige brancher og stillinger.

Som alsidigt vikarbureau i København kan vi finde vikarer til følgende brancher:

  • Administration & Ledelse
  • Finans & Økonomi
  • Marketing & Kommunikation
  • Salg & Support
  • Pharma & Life Science
  • Teknik & It
  • Lager & Produktion
  • Kantine og Rengøring

Med over 27.000 kandidater i vores netværk kan vi også hjælpe din virksomhed med at finde kompetent og kvalificeret arbejdskraft, der skaber øjeblikkelig værdi – uanset om I har brug for akademikere, faglærte eller ufaglærte medarbejdere til en fast stilling eller et vikariat.

Kontakt Temp-Team København

Kontakt Temp-Team København 

Søger du et vikarjob i København eller på Sjælland? Eller har din virksomhed behov for effektiv og målrettet rekruttering i København og omegn?

Kontakt Temp-Team på 33 36 09 44 eller info.koebenhavn@temp-team.dk og hør, hvad vores rekrutteringsspecialister kan gøre for dig eller din virksomhed.