Er du på udkig efter et seriøst vikarbureau i Kolding?

Er du på udkig efter et seriøst vikarbureau i Kolding? 

Så er du landet det rette sted. Hos TEMP-TEAM Kolding sidder vores rekrutteringsspecialister klar til at bygge bro mellem kvalificerede kandidater og virksomheder med behov for målrettet og skræddersyet rekruttering.

Søger du et vikariat i Kolding eller omegn? Eller mangler din virksomhed en dygtig vikar i Kolding?

Kontakt TEMP-TEAM Kolding på 75 50 18 44 eller info.kolding@temp-team.dk

 

Vikarbureau Kolding med fokus på din virksomheds behov

Vikarbureau Kolding med fokus på din virksomheds behov

TEMP-TEAM er et dansk vikar- og rekrutteringsbureau med over 40 års erfaring og en klar målsætning: Vi finder den optimale løsning med udgangspunkt i dine behov og ønsker, når din virksomhed har brug for en vikar i Kolding. 

Derfor har alle vikarer i vores netværk gennemgået et personligt interview samt fagrelevante test, ligesom vi indhenter referencer fra tidligere arbejdsgivere samt straffeattest. Det er med til at sikre, at de vikarer, vi rekrutterer, altid lever op til din virksomheds behov og krav til kandidaten - professionelle såvel som personlige. 

 

Ufaglærte og faglærte inden for næsten alle brancher

Ufaglærte og faglærte inden for næsten alle brancher

Vi har desuden et indgående kendskab til en bred vifte af brancher, og vi kan ligeledes hjælpe med rekruttering af både ufaglærte og faglærte vikarer, ligesom vi kan matche virksomheder med vikarer ud fra uddannelse og erfaring inden for bestemte områder. 

Vi arbejder især med rekruttering af vikarer til kontor, regnskab, økonomi, lager og industri samt Pharma & Life Science, men vi har også viden om en lang række andre fag og brancher. Dermed får du samlet alle dine behov for effektiv rekruttering et og samme sted, når du vælger TEMP-TEAM som dit lokale vikarbureau i Kolding. 

Vi tager altid din virksomheds behov for at finde kvalificerede vikarer seriøst - uanset om I skal bruge en vikar her og nu, eller I har behov for en vikar i forbindelse med ferie eller barsel.

Få frihed og fleksibilitet med et vikarjob

Få frihed og fleksibilitet med et vikarjob

Er du jobsøgende og på udkig efter et vikariat i Kolding eller omegn, har vi hos TEMP-TEAM Kolding også stor erfaring med at finde vikariater, der passer til vores kunders ønsker. 

Du kan derfor trygt vælge os som dit foretrukne vikarbureau i Kolding.

Kontakt TEMP-TEAM Kolding

Kontakt TEMP-TEAM Kolding

Vil du samarbejde med et af de førende vikarbureauer i Kolding? 

Så kontakt TEAM-TEAM på 75 50 18 44 eller info.kolding@temp-team.dk allerede i dag og lad os hjælpe dig med at finde det rette match - uanset om du er jobsøgende på jagt efter drømmejobbet, eller din virksomhed har behov for professionel assistance til jeres rekruttering.