Vikarbureau Odense

Er du på udkig efter et rekrutterings- og vikarbureau i Odense?

TEMP-TEAM har afdelinger i hele Danmark – og Odense er ingen undtagelse. Vi har over 40 års erfaring med rekruttering, og vi har i dag over 1.200 kunder og 27.000 kandidater i vores netværk.

Vi foretager årligt mere end 500 rekrutteringer af faste medarbejdere samt over 10.000 rekrutteringer til vikariater i Odense og resten af landet. Dermed er vi et stærkt og erfarent bindeled mellem arbejdsmarkedet og arbejdsstyrken.

Er du på udkig efter et lokalt vikarbureau på Fyn, der kan hjælpe din virksomhed med at finde en vikar – eller er du jobsøgende og søger et vikariat i Odense eller omegn? 
Så kontakt vores afdeling i Odense på 63 12 53 44 eller info.odense@temp-team.dk og lad os hjælpe dig eller din virksomhed med at finde det rette match.

 

TEMP-TEAM Odense - vikarbureau med fokus på mennesker

TEMP-TEAM Odense - vikarbureau med fokus på mennesker

Mennesker er den vigtigste ressource i en hvilken som helst virksomhed – både fagligt og personligt. 

I TEMP-TEAM arbejder vi da også ud fra det mantra, at rekruttering handler om mennesker. Vi ved, at en vellykket rekruttering ikke bare handler om at finde en medarbejder med de rette faglige kompetencer og kvalifikationer. Det handler i lige så høj grad om at skabe match mellem kandidaten og virksomhedens struktur, kultur og miljø.

Derfor starter ethvert samarbejde med os altid med et møde med din virksomhed. Her afdækker vi først og fremmest de faglige forudsætninger, som I søger i en kandidat. Men mindst lige så vigtigt skaber vi os en grundig forståelse for virksomhedens organisationskultur. På den måde skaber vi et solidt grundlag for at finde en kandidat, der matcher virksomheden – fagligt såvel som personligt. 

Vælger din virksomhed TEMP-TEAM som sit foretrukne vikarbureau i Odense, er din virksomhed derfor altid sikret en skræddersyet service, der sikrer det rette match – og forhindrer dyre fejlansættelser.

 

Rekruttering til en bred vifte af brancher

Rekruttering til en bred vifte af brancher

I TEMP-TEAM arbejder vi med rekruttering til en bred vifte af brancher. Vi har derfor lang erfaring med at levere kompetente og kvalificerede vikarer fra dag til dag til følgende fag og brancher:

  • Administration & Ledelse
  • Finans & Økonomi
  • Marketing & Kommunikation
  • Salg & Support
  • Pharma & Life Science
  • Teknik & It
  • Lager & Produktion
  • Kantine & Rengøring

Dermed kan vi som vikarbureau i Odense levere vikarer til din virksomhed, uanset om I har brug for medarbejdere til ufaglært arbejde, eller I søger vikarer til specialiserede stillinger. Med 27.000 kandidater i vores database har vi helt sikkert også en vikar til din virksomhed. 

Se oversigten over brancher her eller kontakt vores afdeling i Odense på 63 12 53 44 for en skræddersyet vikarløsning.

 

Fleksibel vikarservice med resultater

Fleksibel vikarservice med resultater

I TEMP-TEAM ved vi, hvor vigtigt det er at finde medarbejdere, der kan bidrage til produktion og vækst allerede fra dag ét – uanset om behovet for en vikar er akut eller planlagt.

For at kunne sikre at vores vikarer bidrager til din virksomheds produktion og vækst, udvælger vi nøje vores vikarer med afsæt i din virksomheds konkrete behov. Alle vores vikarer gennemgår en afklarende procedure, som omfatter et personligt interview, fagrelevante test samt en Master Person Analyse, ligesom vi indhenter straffeattest og referencer fra tidligere arbejdsgivere. 

Det er alt sammen med til at sikre, at de vikarer, vi leverer til vores kunder, passer både fagligt og personlighedsmæssigt ind i den enkelte virksomhed. 

Har din virksomhed hyppigt behov for vikarservice, sørger vi så vidt muligt for at sende de samme vikarer hver gang, hvis du ønsker det. Dermed sparer din virksomhed tid på oplæring – og derfor også ressourcer.

Try & Hire - undgå dyre fejlansættelser

Try & Hire - undgå dyre fejlansættelser 

Det kan koste din virksomhed op til seks gange af årslønnen at miste en medarbejder inden for det første år. Fejlansættelser er med andre ord overflødige ressourceslugere.

Derfor tilbyder vi som dit lokale vikarbureau i Odense en løsning, der forhindrer spildte ressourcer – vi kalder det Try & Hire. 

Et Try & Hire-forløb er et vikariat med henblik på fastansættelse. Din virksomhed får mulighed for at afprøve medarbejderen i et 16 ugers vikariat. Er medarbejderen et match, munder vikariatet ud i en fastansættelse efter perioden. Er det modsatte tilfældet, har din virksomhed sparet ressourcer på en dyr fejlansættelse.

Er du på udkig efter vikarjob i Odense?

Er du på udkig efter vikarjob i Odense? 

Er du jobsøgende og på udkig efter et vikariat i Odense, kan TEMP-TEAM være din adgangsbillet til arbejdsmarkedet. Som et af de største vikarbureauer i Odense kan vi hjælpe dig med at finde et vikariat, som passer til dine kvalifikationer og kompetencer.

Registrér dit cv og lad os hjælpe dig med at finde et vikariat, der passer til dine ønsker. Læs mere om fordelene ved et vikarjob gennem TEMP-TEAM, hvis du er på udkig efter et vikarjob i Odense, som passer ind i din hverdag.

Kontakt TEMP-TEAM - Rekruttering i Odense

Kontakt TEMP-TEAM - rekruttering i Odense 

Kontakt TEMP-TEAM i Odense på tlf. 63 12 53 44 eller info.odense@temp-team.dk, hvis du søger et vikarjob i Odense, eller din virksomhed er på udkig efter et seriøst vikarbureau på Fyn.