Information til kunder vedr. Covid-19

Vi tager udviklingen i coronavirus meget alvorligt og forholder os til de råd og anbefalinger, som til enhver tid gives af de offentlige myndigheder. Når det er sagt, så sidder vores konsulenter klar på telefonerne, hvis din virksomhed har behov for flere hænder i denne særlige tid. 

Vi modtager mange spørgsmål om, hvilke rettigheder I har som kunde, og hvordan I skal forholde jer til jeres vikarer i visse situationer. Vi har derfor samlet de oftest stillede spørgsmål i en pdf, som du kan hente her. 

Her følger vi angivelserne fra Dansk Erhverv. 

 

Tre fokusområder

Pas godt på dig selv og andre

I den nuværende situation har vi hos TEMP-TEAM tre fokusområder:

  • Vi følger anbefalinger fra offentlige myndigheder for at bidrage til at forhindre spredning af smitte. Vi tolker situationen som både at forhindre, at folk smittes og at tage hensyn til sundhedsvæsenets kapacitet ift. personale, karantænepladser etc.
  • Varetagelse af vores ansatte. Udover de konkrete, givne retningslinjer indebærer dette muligheder for individuelle tilpasninger samt brug af video- og telefonopkald med kunder og kandidater.
  • Varetagelse af vores firma, arbejdspladser og samfundsmæssige ansvar ved at holde drift og salg i gang i størst muligt omfang.
Vi er klar til at hjælpe

Vi er klar til at hjælpe

Vi oplever dog forsat efterspørgsel på specifikke kandidater inden for de brancher, der er særligt påvirkede af coronavirus. Det er vigtigt for os at understrege, at vi er klar til at hjælpe lige, når I har brug for det. Vi er ikke lukket ned. De fleste arbejder bare hjemme og holder onlinemøder, telefonmøder og besvarer mails derfra i stedet fra vores kontorer.  

Information og håndtering af medarbejdere

Information og håndtering af medarbejdere

Vi opfordrer selvfølgelig vores kunder til også at efterleve de nødvendige forholdsregler for ikke at sprede smitte, så vores vikarer kan være trygge i jeres virksomhed.

Medarbejderne bør løbende orienteres om virksomhedens forholdsregler, smittefare samt, hvilke kontaktpersoner de kan henvende sig til vedrørende spørgsmål om coronavirus.

Ved tvivlstilfælde henviser vi til corona-hotline på telefon: 70 20 02 33.

TEMP-TEAMs vikarer og kandidater er informeret

TEMP-TEAMs vikarer og kandidater er informeret

Vi holder løbende vores vikarer opdateret om situationen. De er informeret om nødvendige forholdsregler samt nedenstående:

  • Alle personer, der selv eller hvis nære relationer eller familiemedlemmer har været i områder siden 19. februar, som Sundhedsstyrelsen fraråder, må ikke arbejde for TEMP-TEAM i mindst 14 dage efter at være kommet hjem fra områderne.
  • Dette gælder også for alle, der har haft personlig kontakt til en smittet eller til en person, der er mistænkt for at være smittet med COVID-19.
  • Vi opfordrer vores vikarer til at holde sig opdateret via Politiets hjemmeside.

Derudover har vi tilføjet følgende afsnit til vores arbejdsbekræftelse: 

Særligt vedrørende coronavirus
Ved din accept af denne jobbekræftelse bekræfter du samtidig, at du ikke har været i udlandet inden for de sidste 14 dage før vikariatet eller i øvrigt har viden eller mistanke om, at du er smittet med coronavirus.

 

Vi står sammen

Vi står sammen

Det er vigtigt, at vi følger Statsministerens opfordring om at stå sammen og hjælpe hinanden. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe jer i denne ekstraordinære situation, hvor der kan være brug for uventede kræfter og kvalifikationer.

Klik her for at sende os en mail eller ring til os på 70 10 09 44.