Er du klar til sommer?

Er du klar til sommer?

Sommeren står for døren, og ferie skal afvikles. TEMP-TEAMs vikarer står klar til at hjælpe, så din produktion kan fortsætte ufortrødent. Vi ved nemlig, hvor vigtigt det er for dig, at dagligdagen kører optimalt.

Vores vikarer står klar til at hjælpe din virksomhed, når dine faste medarbejdere skal på ferie.

Når du benytter vikarer som kompetent arbejdskraft, giver det virksomheden en høj grad af fleksibilitet. Derudover giver det tryghed at vide, at du ikke skal bruge tid og økonomiske ressourcer på samtaler, ansættelser og mulige afskedigelser.

Du kan fokusere på virksomhedens produktion og vækst – vi sørger for medarbejderne, der bidrager til dette.

Kontakt os her

Tag på ferie og lad TEMP-TEAM ordne resten

Tag på ferie og lad TEMP-TEAM ordne resten

Alle vores vikarer gennemgår et personligt interview og fagrelevante test, og vores grundige arbejde sikrer et godt match mellem virksomhed og vikar.

Vi tror på, at gode relationer skaber et godt samarbejde. Derfor indledes processen med at finde den rette medarbejder altid med et afklarende møde med en af vores konsulenter

Vi har over 40 års erfaring med at matche vikarer og virksomheder. Skal vi hjælpe dig denne sommer?

Kontakt os her

Få kvalitet hos TEMP-TEAM

Få kvalitet hos TEMP-TEAM  

TEMP-TEAM er et professionelt og effektivt vikarbureau, der leverer kompetente vikarer fra dag til dag inden for en bred vifte af brancher. Vi lægger stor vægt på, at de kandidater, vi sender ud til vores kunder, er kvalificerede, effektive og passer godt ind i arbejdsmiljøet hos den pågældende virksomhed.

Vi tager dit behov for vikarer seriøst.

Vil du vide mere om værdien og fordelene for dig som kunde hos TEMP-TEAM, er du velkommen til at ringe til os på (+45) 70 10 09 44 eller sende os en besked