Arbejde fylder meget af et menneskes liv og ofte størstedelen af vores vågne timer. Derfor er det vigtigt at beskæftige sig med noget, man kan lide, i en virksomhed, man nyder at arbejde hos. Samspillet mellem arbejdsmiljø, opgaver og motivation får folk til at yde deres bedste. I Temp-Team fokuserer vi på at finde folk og virksomheder, der passer sammen, og vi hjælper dem begge gennem processen.

Jobsøgende

Jobsøgende

Temp-Team kan hjælpe dig videre i din karriere som jobsøgende, og det koster ingenting! 
Det kan være svært at finde det rette job, og det kan tage lang tid. Temp-Team er her for at hjælpe dig videre i det rette job hos den rette virksomhed.

Vi har ledige job i hele landet og har derfor mulighed for at hjælpe dig uanset, hvor i landet du er bosiddende. 

Tamp-Team arbejder overvejende med tre forskellige services til jobsøgende:
• Fastansættelse
• Vikarservice
• Try & Hire

Fælles for alle services er vores ønske om at kende dig rigtig godt, før vi placerer dig i et vikariat eller en fastansættelse. Vi er kendt for vores høje kvalitet inden for kandidater og for at matche dem til de rette job. 

Det er vigtigt, at du som aktiv jobsøgende holder dig opdateret med vores hjemmeside og din egen profil. Vi lægger næsten dagligt nye job på vores hjemmeside, men mange af vores job når slet ikke at komme på hjemmesiden, da de bliver besat via vores database af jobsøgende – derfor kan det betale sig at gøre noget ud af din profil og dit cv, så du er den næste, vi finder!

Fastansættelse

Fastansættelse

For at sikre at du matcher kravene til din fastansættelse i det nye job, er det vigtigt at kende din personlighed. Det afhjælper vi blandt andet ved et personligt interview med en personalekonsulent, fagrelevante test og ved indhentning af referencer hos tidligere arbejdsgivere. Vi gør det udelukkende for at sikre, at der dannes et jobmatch mellem dig og virksomheden og for at skabe en succesrig og god fastansættelse.

Har du et ønske om en fastansættelse, og har du registreret dig i vores database, har du også mulighed for at få din jobprofil markedsført elektronisk til vores kunder. Det vil sige, at vi gennem vores nyhedsbrev præsenterer din jobprofil for den del af vores kundedatabase, der kan være interesseret i en person med din baggrund og dine kvalifikationer.

Lige meget om du ønsker at gribe din jobsøgning an på den ene eller anden måde, er vi sammen et godt skridt på vejen mod din nye fastansættelse.

Vikarjob

Vikarjob

At arbejde som vikar er ideelt for dig, der ønsker en fleksibel hverdag. Du får gode muligheder for at vedligeholde og udbygge dine kvalifikationer, og du får mulighed for at prøve dig selv af, opleve mange forskellige stillingsprofiler og virksomhedskulturer og samtidig skaber du et bredt netværk.

Når du er vikar hos Temp-Team, får du timeløn i stedet for dagpenge og er fra første dag omfattet af virksomhedens overenskomst. Du optjener feriepenge og pension (eller optjening af retten hertil), og det er en selvfølge for os, at du som vikar arbejder under ordnede forhold. Vi er også medlem af Vikarbureauernes Brancheforening.

Når du har registreret dig som vikar med dit cv på vores hjemmeside, bliver du indkaldt til et personligt interview hos Temp-Team, når der er et match mellem dig og et job. Du kommer til at gennemgå fagrelevante test, og vi indhenter referencer fra tidligere arbejdsgivere samt straffeattest. Alt sammen for at sikre, at du kommer ud i et vikarjob, der matcher dig.

Det er helt op til dig selv, hvor mange timer du ønsker at arbejde om ugen. Mange ønsker vikarjob af kortere varighed for at opretholde en vis fleksibilitet i deres liv. Andre ønsker længerevarende vikarjob for at skabe mere stabilitet i hverdagen. Længerevarende vikarjob kan tit ende ud i en fastansættelse, hvis det ønskes.

Try & Hire

Try & Hire

Et Try & Hire-forløb er en mellemting mellem et vikariat og en fastansættelse, som mange virksomheder i dag vælger at gøre brug af, når de skal finde en ny medarbejder.

Try & Hire giver både dig som vikar - men også virksomheden - mulighed for at afprøve samarbejdet uden at være forpligtet af en ansættelseskontrakt. Som udgangspunkt er et Try & Hire-forløb 16 uger, hvor du er ansat som vikar. Temp-Team varetager alle de administrative opgaver i forbindelse med dit vikariat.

Inden du starter som vikar i et Try & Hire-forløb, har du været på dit lokale Temp-Team-kontor til et personligt interview. Vi har set din straffeattest, og vi sørger også for at tage en reference hos din tidligere chef. Derudover vil du blive testet i fagrelevante test, så vi kan sikre os det bedst mulige match for både virksomheden og dig. Når du har været til interview, er du klar til at komme ud i et vikariat eller Try & Hire-forløb.

Når du registrerer dig, er det meget vigtigt, at du udfylder så meget som muligt. Vedhæft gerne cv, eventuelle anbefalinger og lignende. Du har også mulighed for at skrive et personligt brev om, hvad du er interesseret i af jobs.

Vi lægger løbende stillingsannoncer til både faste stillinger og vikariater på vores hjemmeside, så hold også øje med dem.

VIKARKLUB MED MASSER AF FORDELE

Som aktivt arbejdende vikar i Temp-Team bliver du automatisk medlem af vores vikarklub. Det betyder, at du allerede fra første dag i et vikariat har mulighed for at få disse fordele:

Overenskomstmæssig timeløn
Overenskomstmæssig timeløn
Fleksibilitet
Fleksibilitet
Pension
Pension
Sparring om fremtiden
Sparring om fremtiden
Diverse vikararrangementer
Diverse vikararrangementer
Løbende kontakt med Temp-Team for at sikre din trivsel som vikar
Løbende kontakt med Temp-Team for at sikre din trivsel som vikar
Du er forrest i køen, når et vikariat dukker op
Du er forrest i køen, når et vikariat dukker op
Gode overenskomst-mæssige forhold
Gode overenskomst-mæssige forhold
Mulighed for at prøve forskellige job i forskellige virksomheder
Mulighed for at prøve forskellige job i forskellige virksomheder
Direkte adgang til masser af konkurrencer med fede præmier
Direkte adgang til masser af konkurrencer med fede præmier