Aalborg

Aalborg

Aalborg

Boxit Flexoffice
Østre Alle 102, kontor B09
9000 Aalborg

Kontoret har åbent mandag-fredag 8.00-16.00. Du kan ringe til morgenvagten alle hverdage 5.30-8.00 på tlf. 70 10 09 44

59
Skjul bio
Mere info

Emil Klastrup

Emil har været ansat i Temp-Team siden 2022. Han har en stor erhvervserfaring som leder og har dermed opbygget en stor erfaring inden for kundekontakt, personalepleje og rekruttering. Emil kan tilrettelægge samarbejde og dermed opfylde kundens behov, så kunden får den rette løsning. Emil er uddannet serviceøkonom med speciale i service-sport management.

58
Skjul bio
Mere info

Vibeke Brask

Vibeke har været ansat hos Temp-Team siden 2022. Hun arbejder med en bred variation af brancher samt både faglærte og ufaglærte. Hun varetager ansættelsessamtaler, indhenter referencer, ekspederer ordrer på vikariater og rekrutteringer og går meget op i at finde det helt rigtige match for både kandidat og virksomhed. Vibeke er cand.merc. i Organisation & Strategi fra Aalborg Universitet.

60
Skjul bio
Mere info

Christine Halsboe-Larsen

Christine er vores studentermedhjælper, som får alle småtingene til at hænge sammen. Hendes arbejdsopgaver spænder bredt, men de primære opgaver består i research, screening og samtaler med kandidater. Hun assisterer også vores Recruitere og Account Managers med en lang række administrative opgaver på kontoret. Hun interesserer sig særligt for rekruttering, kommunikation og digitalisering. Christine er i gang med at læse en bacheloruddannelse i organisatorisk læring på Aalborg Universitet.

Vores rekruttering i Aalborg

Temp-Team har afdelinger i hele landet, og vores afdeling i Nordjylland ligger i Aalborg. Her er vi et hold bestående af tre rekrutteringsspecialister. Temp-Team har eksisteret i mere end 40 år, og vi står for mere end 10.000 vikariater og 500 rekrutteringer om året. Derfor tror vi på, at vi også kan hjælpe dig.

Brancher, ledere og specialister

I Temp-Team Aalborg rekrutterer vi inden for de fleste brancher i Danmark. Det gælder alt fra bogholdere og bankassistenter til lagerassistenter, salgsanalytikere og it-konsulenter.

Er du på udkig efter en ny, dygtig leder eller specialist, er vi også kompetente til at hjælpe dig igennem hele rekrutteringsprocessen.

Temp Team Aalborg Team

Det første step

Vi starter med at besøge jeres virksomhed for at få indsigt i jeres arbejdsmiljø og virksomhedskultur. Her vil vi tage en snak med jer for at høre jeres tanker om den helt rigtige kandidat.

Når det er på plads, tager vi hul på vores grundige og diskrete search-proces. Vores mål er at finde det helt rette match, som munder ud i en værdifuld og problemfri ansættelse.

Gennem vores rekrutteringsproces finkæmmer vi både vores cv-database og vores brede netværk. Herefter kalder vi de mest lovende kandidater til samtale, hvor vi screener kandidaterne og foretager fagrelevante test, hvis det er aktuelt.

Til sidst får du en præsentation fra os med de profiler, der bedst matcher, hvad du søger.

Temp Team Aalborg

Er du på jagt efter drømmejobbet?

Du kan uploade dit cv til vores cv-database eller du kan også finde alle vores ledige jobs i Aalborg i vores jobportal.