2

Hovedkontor

Temp-Team hovedkontor

Vester Farimagsgade 6, 2. sal
1606 København V

Kontoret har åbent mandag-fredag 8.00-16.00. Du kan ringe til morgenvagten alle hverdage 5.30-8.00 på tlf. 70 10 09 44

Birgitte Rigtig Størrelse
Skjul bio
Mere info

Birgitte Sørensen

Birgitte er administrerende direktør i Temp-Team og har været i virksomheden siden 1991. Hun har en diplomuddannelse i ledelse, merkonom i personaleudvikling og markedsføring samt flere lederuddannelser. Birgitte er certificeret stresscoach og certificeret i profiltest bl.a. Master og DISC profil. Birgitte har været en del af vikarbranchens bestyrelse siden 2010 og har været næstformand siden 2014

Søren Rigtig Størrelse
Richard (2)
Skjul bio
Mere info

Richard Lövkvist

Richard har været ansat som CIO i Temp-Team siden marts 2018, hvor han er ansvarlig for it-drift og support, applikationer og udvikling af it-systemer i de enkelte selskaber i Juhler Holding. Richard er en del af Temp-Teams øverste ledelse og har lang erfaring med diverse ledelsespositioner inden for it; særligt fra rekrutterings- og vikarbranchen både internationalt og nordisk

Hanne Grethe Fritlagt
Skjul bio
Mere info

Hanne Grethe Daugaard Hansen

Hanne Grethe har været ansat i Temp-Team siden 2005, mange af årene som afdelingsleder hvor hun har haft en bred vifte af opgaver og ansvarsområder. Dette inkluderer daglig ledelse, rekruttering, håndtering af VIP-kunder, og forhandling af rammeaftaler samt områder som budgettering og planlægning.

Hun har siden 2018 været HR Manager og er en del af ledelsesteamet. Hanne Grethe har erfaring med både det strategiske, taktiske og operationelle niveau og kan derfor bidrage på mange parametre. Hun har en baggrund inden for ledelse, administration og projektkoordinering og er certificeret i test fra Master bl.a. MPA, EASI, ACE og OPTO samt GIA fra Thomas Int.

 

Mia Rigtig Størrelse
Skjul bio
Mere info

Mia Hjortsberg

Mia har været ansat i Temp-Team siden 2015. Mia rådgiver ledelsen om strategiimplementering og -eksekvering og kvalitetssikrer tilbud, udbud, materialer og samarbejdsaftaler; herunder sparring, korrekturlæsning og oversættelser. Hun er ansvarlig for salgskampagner og salgsopfølgning samt intern salgsundervisning i bl.a. LinkedIn. Hun sørger for personlige relationer i øjenhøjde med både kunder og kandidater. Mia er uddannet cand.comm.

Helle Rigtig Størrelse (1)
Skjul bio
Mere info

Helle Knudsen

Helle har været ansat i Temp-Team i over 15 år. Hun har arbejdet som kunde- og personalekonsulent med opsøgende og vedligeholdende salg af vikarassistance og rekrutteringer. Med mange års erfaring fra både salg, vikariater og rekrutteringer har Helle været med i implementeringen af et nyt CRM-system samt kvalitetssikring af systemer. Hun er også med i projektet omkring EU-dataforordningen anno 2018.

16
Skjul bio
Mere info

Alexander Bajer

Alexander har været ansat i Temp-Teams marketingafdeling siden 2021, hvor han primært skriver artikler, nyhedsbreve og opslag til sociale medier, men også hjælper til med videoproduktion og mindre grafiske opgaver. Alexander læser en kandidat i journalistik på Syddansk Universitet, hvor han til efteråret påbegynder sit speciale.

9
Skjul bio
Mere info

Louise Hansen

Louise har været ansat i Temp-Team siden marts 2019. Louise har ansvaret for vedligehold og opdatering af hjemmeside, SEO, nyhedsbreve, fremstilling af tryksager, diverse oversættelser etc. Louise er involveret i it på gruppeniveau i Juhler Group. Louise har en Ma i Marketing Management og erfaring med online og offline kommunikation fra detail- og mediebranchen

10
Skjul bio
Mere info

Kristoffer Jonassen

Kristoffer har været ansat i Temp-Team siden 2016, hvor han startede i marketingafdelingen for at udvide sine spidskompetencer inden for sociale medier, artikelskrivning, pressemeddelelser, jobannoncer, markedsføring og videoproduktion. Kristoffer er i dag fastansat som Group IT System Administrator på gruppeniveau. Han er uddannet journalist fra Roskilde Universitet.

93
13
Skjul bio
Mere info

Tina Dancker

Tina har været ansat i Temp-Team siden 2014. Hun har ansvaret for den månedlige rapportering, afstemning af balancekonti, indberetning af moms og statistikker, klargøring til årsregnskab/revision, optimering af arbejdsprocesser samt registrering af indbetalinger fra debitorer, registrering af kreditorbilag og finansbilag samt rykning af debitorer. Tina er uddannet revisorassistent i 1999 og har en merkonomuddannelse i økonomistyring.

Ane Rigtig Størrelse
Skjul bio
Mere info

Ane Bondo Wessberg

Ane har været ansat i Temp-Team i næsten 20 år. Hendes primære arbejdsopgaver er at rykke debitorer, men hun er også med i afstemning af balancekonti, indberetning af moms og statistikker, indbetalinger, kontering og bogføring af kreditorer og finansbilag, klargøring til årsregnskab/revision, optimering af arbejdsprocesser samt registrering af indbetalinger fra debitorer.

Pirette NY
Skjul bio
Mere info

Pirette Kjær van Ingen

Pirette har været ansat i Temp-Team siden 1998. Hun er både lønningsbogholderchef og afdelingsleder. Hun har ansvaret for udbetaling af 14-dages lønninger til Temp-Teams vikarer samt månedslønninger til funktionærer. Pirette varetager også opgaver som afregning af feriepenge til Feriekonto på de fratrådte funktionærer, sygedagpenge samt g-dage. Derudover behandler Pirette også diverse indberetninger til offentlige instanser herunder E-Indkomst, Danmarks Statistik, AES og ACF.

Heidi Baltzer Ny
Skjul bio
Mere info

Heidi Baltzer-Aaes

Heidi har været ansat i Temp-Team siden 2007. Hun er medansvarlig for udbetaling af løn og udarbejdelse af fakturaer og varetager også forespørgsler fra såvel vikarer som kunder. Hendes baggrund for dette kommer fra lang tids erfaring i serviceområder inden for kontor og administration. Heidi er certificeret vikarkonsulent fra Vikarbureauernes Brancheforening.

91
Skjul bio
Mere info

Annette Mors Mikkelsen

Amalie Rigtig Størrelse

Kontakt et af vores nordiske Temp-Team-kontorer.

Kontorer i Norden

Vores lokale tilstedeværelse giver os en unik forståelse af de specifikke markeder, og det gør os i stand til at yde en professionel og effektiv service. Uanset om det drejer sig om rekruttering eller vikartjenester, er Temp-Team klar til at understøtte virksomheders succes og medarbejderes karrieremål i hele Norden.

Kontorer i Norden:

    • Danmark: 8
    • Norge: 13
    • Sverige: 2
    • Finland: 3
Kort Over Norden TT (1)