Herning

Herning

Herning

Dalgasgade 25, 6. sal
7400 Herning

Kontoret har åbent mandag-fredag 8.00-16.00. Du kan ringe til morgenvagten alle hverdage 5.30-8.00 på tlf. 70 10 09 44

Pirette NY
Skjul bio
Mere info

Pirette Kjær van Ingen

Pirette har været ansat i Temp-Team siden 1998. Hun er både lønningsbogholderchef og afdelingsleder. Hun har ansvaret for udbetaling af 14-dages lønninger til Temp-Teams vikarer samt månedslønninger til funktionærer. Pirette varetager også opgaver som afregning af feriepenge til Feriekonto på de fratrådte funktionærer, sygedagpenge samt g-dage. Derudover behandler Pirette også diverse indberetninger til offentlige instanser herunder E-Indkomst, Danmarks Statistik, AES og ACF.

70
Skjul bio
Mere info

Susanne Dalsgaard

Susanne har været ansat i Temp-Team siden 2017. I rollen som Senior Account Manager har Susanne et stort netværk, der dækker mange forskellige brancher qua over 25 års erfaring med arbejdet med kunder. Det er vigtigt for Susanne at bevare den gode og lange kunderelation baseret på tillid. Susannes uddannelsesmæssige baggrund er regnskab og salg. Hun har også tidligere rekrutteret profiler som mellemledere og nedefter både til rekruttering til faste jobs og vikarjobs.

Maja Aaen Christiansen Nyt Hjemmeside
Skjul bio
Mere info

Maja Aaen Christiansen

Maja har arbejdet i Temp-Team siden 2021. Hun er uddannet markedsføringsøkonom og har en administrationsuddannelse gennem Temp-Team. Hun arbejder med en bred variation af brancher samt både faglærte og ufaglærte. Hun varetager ansættelsessamtaler, indhenter referencer og ekspederer ordrer på vikariater og rekrutteringer. Maja er certificeret i Master EASI og OPTO.

90
Skjul bio
Mere info

Lenette Mathiasen

Lenette har været ansat hos Temp-Team siden 2022 og arbejder med både faglærte og ufaglærte kandidater inden for en bred variation af brancher. Lenette afholder ansættelsessamtaler, indhenter referencer, udarbejder stillingsopslag og ekspederer ordrer af vikariater. Lenette er uddannet salgsassistent.

Lone Faurskov Hjemmeside
Skjul bio
Mere info

Lone Faurskov

Anne Qvortrup Hjemmeside
Skjul bio
Mere info

Anne Qvortrup (Barsel)

Vores rekruttering i Herning

I Temp-Teams afdeling i Herning er vi et hold på fire personer med speciale inden for rekruttering til både fastansættelser og vikarassistance. Vores arbejde handler kort og godt om at gøre lange, besværlige rekrutteringsprocesser lette og smertefrie for dig.

Ansættelse af nye medarbejdere kan ofte virke uoverskueligt, når du i forvejen har travlt med andre arbejdsopgaver. Du sparer dog hverken tid eller penge med halve rekrutteringsløsninger – tværtimod. Det er her, vi som konsulenter kan hjælpe dig, når du skal rekruttere i Herning.

Gennem et møde med dig får vi sammen klarlagt jeres behov. Det er naturligvis dig, der i sidste ende vælger den rette kandidat til din virksomhed.

Brancher og jobkategorier

Vi har stor erfaring med at rekruttere inden for de fleste brancher og jobkategorier i Danmark. Vi ved, at det kræver brancheindsigt at finde de helt rigtige matches, og derfor opsøger vi hele tiden ny viden inden for relevante brancher.

Du kan læse mere om de brancher, vi har stor indsigt i lige her.

Vi arbejder med dig i centrum, og vi går op i at forstå dit arbejdsmiljø og din virksomheds behov og ønsker.

Vores branche handler om mennesker – og derfor betyder det meget for os, at vores forretningsprincipper og måde at arbejde sammen på er ærlig og oprigtig.

Læs meget mere om vores værdier og måde at arbejde på.

Ring til os med det samme på tlf. 97 21 69 21 eller skriv på info.herning@temp-team.dk

I Temp-Team hjælper vi med rekruttering – men også med stresscoaching, onboarding og outboarding.