Allerød

Allerød

Allerød

M.D. Madsensvej 3B, 1. sal
3450 Allerød

Kontoret har åbent mandag-fredag 8.00-16.00. Du kan ringe til morgenvagten alle hverdage 5.30-8.00 på tlf. 70 10 09 44

Tech & Innovation

46
Skjul bio
Mere info

Kristian Kantsø

Kristian har været ansat i Temp-Team siden 2019. Med teoretisk og erfaringsmæssig baggrund inden for både salg, rekruttering og HR har Kristian et bredt kendskab til de udfordringer, virksomheder møder i processerne forbundet med rekruttering af profiler på alle niveauer. Kristian er uddannet cand.merc. i Human Resource Management med speciale inden for arbejdsmarked, rekruttering, employer branding og teknologi.

Gitte NY
Skjul bio
Mere info

Gitte Jensen

Gitte har været ansat i Temp-Team i over 15 år og har 20 års erfaring med at skabe solide resultater ved at assistere et bredt udsnit af virksomheder i Danmark med rekruttering og udvælgelse af administrative medarbejdere, teknikere og ikke mindst produktionsmedarbejdere inden for medicinalbranchen. Gittes baggrund er fra en stor dansk produktionsvirksomhed med års erfaring på operativt niveau inden for salg og marketing. Desuden har hun gennem en årrække haft ledelsesansvar.

Kontor og administration

20 (2)
Skjul bio
Mere info

Charlotte Thusholt

Charlotte er leder af afdelingen Temp-Team København og har været i virksomheden siden 2022. Hun har en uddannelse i ledelse og HR samt en kommerciel baggrund. Charlotte er certificeret coach inden for business og lifeprincipperne og certificeret i profiltest bl.a. Master EASI, OPTO og ACE. Charlotte har også en digital markedsføringsuddannelse og en bred erfaring inden for strategisk salg.

24
Skjul bio
Mere info

Susanne Tina Bramså

Susanne har været ansat i Temp-Team siden begyndelsen af 2023 som Senior Account Manager. Hun har i mange år arbejdet med salg og at skabe relationer inden for mange brancher. Hun arbejder med at se mulighederne og finder løsninger, så virksomheder kan få hjælp til at finde de rigtige medarbejdere.
Tidligere har Susanne arbejdet som Recruiter og Account Manager inden for rekruttering til flere brancher.

Vores rekruttering i Allerød

Temp-Team er en rekrutteringsvirksomhed, der dækker hele landet. På vores kontor i Allerød sidder vi klar til at hjælpe dig, der har brug for specialister til at sikre en grundig og professionel rekrutteringsproces.

Vores rekrutteringsforløb er skræddersyet den enkeltes behov, hvor du kan få hjælp til de dele af en rekruttering, du har brug for.

Et typisk forløb vil være:

  • Du taler med en af vores konsulenter, og vi finder i fællesskab ud af, hvilken type kandidat du har behov for
  • Vi starter vores søgningsproces, som indebærer en finkæmning af profiler i vores cv-database, headhunting af aktuelle profiler i vores store netværk og digital annoncering
  • Vi afholder de første jobsamtaler, som også kan indebære faglige test og personlighedstest som Master Person Analyse.
  • Du vil få en opsummering af vores møder, som du kan bruge til at vælge, hvilke kandidater du ønsker at holde de efterfølgende jobsamtaler med

    En vigtig del af vores arbejde går ud på at rådgive dig, så du føler dig klædt godt på til at vælge den rette kandidat.


Fejlrekrutteringer kan være meget kostbare for en virksomhed. Det kan ende med at koste op til to gange årslønnen at miste en nyansat.

Overvejer du at lade os klare hele forløbet for dig, så send en mail på info.allerod@temp-team.dk eller ring på tlf. 48 76 08 44 og lad os få en snak.