Aarhus

Aarhus

Aarhus

Zenit Company House
Sommervej 31 B, 2. sal
8210 Aarhus V

Kontoret har åbent mandag-fredag 8.00-16.00. Du kan ringe til morgenvagten alle hverdage 5.30-8.00 på tlf. 70 10 09 44

57
Skjul bio
Mere info

Kim Egebjerg Lauritsen

Kim har været ansat i Temp-Team siden 2018. Han arbejder med både faglærte og ufaglærte kandidater inden for primært teknik/produktion og administration/økonomi. Kim faciliterer kandidatsamtaler samt ordreekspedition af vikariater, projektansættelser og rekrutteringer til faste jobs. Derudover udarbejder han kravprofiler, stillingsannoncer og agerer rådgiver for kunder og kandidater. Kim er uddannet cand.merc. fra Aalborg Universitet og har en salgsuddannelse.

Peter RS
Skjul bio
Mere info

Peter Reiffenstein

Peter har været ansat i Temp-Team siden 2017. Som afdelingsleder er han bl.a. ansvarlig for udvikling og implementering af afdelingens strategier og mål samt personaleledelse.
Peter har erfaring med rekruttering på stort set alle niveauer og har inden for det seneste år arbejdet særligt intensivt med rekruttering af tech-specialister inden for bl.a. kvante- og nanoteknologi.
Han er uddannet inden for ledelse og handel

Tina Jørgensen
Skjul bio
Mere info

Tina Jørgensen

Tina har været ansat i Temp-Team siden 1998. Tina varetager ansættelsessamtaler, ordreekspedition af vikariater, referencetagning, rekrutteringer til faste jobs og try and hire, telefonisk kundekontakt og servicering af nye og eksisterende kunder samt kundebesøg. Tina er certificeret vikarkonsulent, uddannet erhvervssproglig korrespondent og er med i implementering af et nyt CRM-system.

70
Skjul bio
Mere info

Susanne Dalsgaard

Susanne har været ansat i Temp-Team siden 2017. I rollen som Senior Account Manager har Susanne et stort netværk, der dækker mange forskellige brancher qua over 25 års erfaring med arbejdet med kunder. Det er vigtigt for Susanne at bevare den gode og lange kunderelation baseret på tillid. Susannes uddannelsesmæssige baggrund er regnskab og salg. Hun har også tidligere rekrutteret profiler som mellemledere og nedefter både til rekruttering til faste jobs og vikarjobs.

64
Skjul bio
Mere info

Signe Lassen (Barsel)

Signe har været ansat hos Temp-Team siden august 2020. Signe arbejder med ansættelse af både faglærte og ufaglærte kandidater inden for primært administration og økonomi samt produktion, lager og kantine. Hun varetager ansættelsessamtaler, referencetagning, ordreekspedition af vikariater og rekrutteringer til faste jobs samt try & hire. Signe er uddannet cand. soc. i uddannelsesvidenskab fra Aarhus Universitet med speciale inden for HR.

69
Skjul bio
Mere info

Julie Ratenburg Hansen

Julie arbejder med både faglærte og ufaglærte kandidater inden for en bred variation af brancher, men primært lager, rengøring og kantine. Hun afholder ansættelsessamtaler, indhenter referencer, udarbejder stillingsopslag og ekspederer ordrer af vikariater. Julie er uddannet professionsbachelor i international handel og markedsføring.

Signe Fyhn (1)
Louise Hein Hansen
Skjul bio
Mere info

Louise har været ansat som Recruiter i Temp-Team siden januar 2024 og yder support til vores kunder inden for en bred vifte af brancher i og omkring Aarhus. Louise afholder bl.a. ansættelsessamtaler, udarbejder funktionsbeskrivelser og stillingsopslag, searcher efter kandidater, yder sparring med ansættende ledere m.m.

Louise er oprindeligt uddannet cand.mag. i medievidenskab fra Aarhus Universitet og har tidligere arbejdet med kommunikation, marketing og sociale medier hos Queen® Flowers samt været tilrettelægger og undersøgende journalist hos DR i Aarhus.

68
Skjul bio
Mere info

Karina Hald Lorentsen

Karina har været ansat i Temp-Team siden 2019 som Business Developer i Sales Support Team, hvor hun skaber kontakt og relationer til virksomheder samt booker møder til vores Account Managers i hele landet. Karina har erfaring fra en stilling som kundeservicekonsulent, hvor hun dagligt havde telefonisk kontakt til kunder og samarbejdspartnere, og hun har i mange år arbejdet med salg og marketing inden for fødevareindustrien

67
Skjul bio
Mere info

Marianne Blak Christensen

Marianne har været ansat i Temp-Team siden foråret 2021 som Sales Supporter i Sales Support Team, hvor hun skaber kontakt og relationer til virksomheder samt booker møder til vores Account Managers i hele landet. Marianne har altid haft stor interesse i arbejdet med salg og kunder. Hun har i mange år arbejdet i detailbranchen med salg og marketing.

66
Skjul bio
Mere info

Maria Skov Jensen

Maria har været ansat i Temp-Team siden foråret 2022 som Sales Supporter i vores Sales Support Team, hvor hun skaber kontakt og relationer til virksomheder samt booker møder til vores Account Managers i hele landet. Maria har altid haft stor interesse for kundekontakt og er uddannet inden for detailbranchen.

88
Jesper Uglebjerg Fritlagt

Vores rekruttering i Aarhus

Temp-Team er et landsdækkende rekrutterings og vikarbureau med 40 års erfaring og mere end 10.000 vikariater og 500 rekrutteringer om året.

I vores afdeling i Aarhus arbejder vores rekrutteringsspecialister for at finde de rette match mellem jobsøgende og arbejdsgivere.

I Temp-Team Aarhus har vi indsigt i og stor erfaring med rekruttering inden for mange brancher i Danmark. Det gælder alt fra økonomi-, kontor-, industri- og til medicinalbranchen.

Er du på udkig efter rekruttering af en leder eller en specialist, har vi rekrutteringsspecialister siddende klar til at hjælpe dig gennem rekrutteringsprocessen. Læs meget mere om vores leder- og specialistrekruttering her.

Er du jobsøgende og i gang med at sondere terrænet, så kig forbi vores ledige jobs og sæt hak ved “Østjylland”.

Sådan foregår vores rekrutteringsproces i Aarhus

Rekrutteringsprocessen indledes med en kort samtale, hvorefter en af vores konsulenter vil besøge jeres virksomhed for at blive sat grundigt ind i, hvad I har af ønsker og behov til en kommende medarbejder. Samtidig giver det konsulenten mulighed for at få indsigt i jeres arbejdsmiljø, så dette aspekt også kommer med i matchet med den nye medarbejder.

Herefter starter vores søgeproces, hvor vi sætter alle sejl til for at finde de bedst kvalificerede kandidater til stillingen. Vi benytter os af vores brede netværk og cv-database og kontakter også diskret kandidater, der ikke officielt er ledige på markedet. Samtidig gør vi brug af digital annoncering for at være sikre på at finde den bedste kandidat til jeres virksomhed.

Vi kalder de mest kvalificerede kandidater til første samtale hos os. Her vil vi holde en indledende jobsamtale samt eventuelt gennemgå fagrelevante test og personlighedstest. Når vi har holdt samtalerne, trækker vi referencer for at kvalitetssikre vores kandidater. Efterfølgende sender vi dig en præsentation af de mest relevante kandidater, som du herefter kan bede om en jobsamtale med.

Ring til os og få svar på dine spørgsmål om rekruttering i Aarhus på tlf. 86 19 76 66 eller send os en mail på info.aarhus@temp-team.dk