Odense

Odense

Odense

Rosenbæk Torv 1, 3. sal.
5000 Odense C

Kontoret har åbent mandag-fredag 8.00-16.00. Du kan ringe til morgenvagten alle hverdage 5.30-8.00 på tlf. 70 10 09 44

102
Skjul bio
Mere info

Anne Hansen

Anne har været ansat i Temp-Team siden 1998 og er afdelingsleder i Odense. Grundet hendes mange års erfaring fra branchen agerer hun som sparringspartner både internt og eksternt. Hun har rekrutteret på alle niveauer på tværs af brancher og har særligt fokus på rekruttering af specialister inden for teknik, it og ledelse. Anne er arbejdsmiljøleder og har stort fokus på trivsel. Anne har en diplomuddannelse i ledelse, en diplomuddannelse i salg og en merkonom i personaleudvikling.

33
Skjul bio
Mere info

Maria Mardfeldt

Maria har været ansat i Temp-Team siden 2019. Hun har været i branchen og beskæftigelsesområdet siden 2005. Hun håndterer rekrutterings- og bemandingsopgaver for funktionærer. Hun trives godt med dialoger og afdækning af kandidater og kunder for at opnå bedst mulige match. Hun er afdelingens arbejdsmiljørepræsentant. Maria er en kompetent netværker og en garvet Linkedln-bruger og rådgiver gerne herom.

Dorte (Bleg)
Skjul bio
Mere info

Dorte Jensen

Dorte har været ansat i Temp-Team siden 2022. Hun er en erfaren økonomispecialist med en baggrund som CFO fra flere forskellige brancher. Hendes strategiske erfaring og viden om økonomiområdet sikrer vores samarbejdspartnere kompetent faglig sparring. Hun agerer som sparringspartner for kunder og kandidater og har et stort netværk inden for økonomiområdet.

99
Skjul bio
Mere info

Birthe Overby

Birthe har været ansat i Temp-Team i 11 år. Hun har bred erfaring med mange forskellige brancher, hvilket giver en stor forretningsforståelse og erfaring med medarbejdere på alle niveauer. Birthe har et stort netværk inden for det fynske erhvervsliv. Hun engagerer sig med kunder på en ligeværdig måde og fungerer gerne som sparringspartner.

Marlene NY
Skjul bio
Mere info

Marlene Nordenlund Larsen

Marlene har været ansat i Temp-Team siden maj 2022 og er landsdækkende outboardingspecialist med mange års coaching- og vejledningserfaring. Marlene brænder for at hjælpe og guide mennesker videre i arbejdslivet. Marlene har gennem en årrække haft egen virksomhed, hvor hun har fungeret som underviser og facilitator inden for forandringsledelse og trivsel.

34
Skjul bio
Mere info

Elsi Thoumy Termansen

Elsi har været ansat i Temp-Team siden 2017. I rollen som Team Manager inden for timelønsområdet er det hendes ansvar at koordinere opgaver til kollegerne på en effektiv måde. Elsi går grundigt til værks og lægger en dyd i at finde det rigtige job til den enkelte kandidat. Hun er certificeret vikarkonsulent fra Vikarbureauernes Brancheforening. Elsi er cand.merc. i International virksomhedsudvikling med speciale i Human Ressource.

Maibritt B
Skjul bio
Mere info

Mai-Britt Bærentsen

Mai-Britt har været ansat i Temp-Team siden 2023. Hun har 22 års erfaring fra vikarbranchen. Hendes fokus er på industriområdet, hvor hun både matcher kandidater med virksomheder samt vedligeholder gode relationer til vores samarbejdspartnere. Mai-Britt trives i de gode dialoger.

Jesper Høyer Rasmussen
Skjul bio
Mere info

Jesper har qua sine tidligere jobs i Salg & Vurdering og som sælger erfaret, at tillid og troværdighed er afgørende for den gode og længerevarende kunderelation. Det er derfor vigtigt for ham at opbygge og bevare den gode relation med afsæt i disse primære værdier. Jesper er uddannet professionsbachelor i finans, hvor han bl.a. har tilegnet sig en bred teoretisk viden inden for forretningsforståelse, finans, HR og kommunikation. Hans primære opgaver er at afholde kundemøder, hvor han vil skabe den gode og lange kunderelation samt afdække kundens behov, så han kan hjælpe på bedste vis.

35
Skjul bio
Mere info

Jaron Benjamin Kloster

Jaron har været ansat i Temp-Team siden 2018. Han er specialiseret i faglærte inden for metal, mekanik, håndværk og industri. Han har et bredt netværk af samarbejdspartnere på Fyn, som altid er på udkig efter dygtige faglærte profiler. Jaron er uddannet markedsføringsøkonom.

Betina Larsen
Skjul bio
Mere info

Betina har tidligere været ansat i en produktionsvirksomhed og har derfor en god forståelse for dette område. Hendes primære opgaver er inden for industrien og timelønsområdet, hvor hun screener og afholder samtaler til virksomheder. Betina sætter stor pris på at vedligeholde både eksisterende og nye kunder med respekt for den enkelte og detaljerne.

101
Skjul bio
Mere info

Laura Rasmussen

Laura har været ansat i Temp-Team som elev siden august 2022. I forbindelse med sit elevforløb har hun en række forskellige opgaver; heriblandt bemandings- og rekrutteringsopgaver for funktionærer. Opgaverne involverer at forstå kundens behov, screene og interviewe kandidater samt indhente referencer for at matche mennesker med virksomheder.

98

Vores rekruttering i Odense

Med Temp-Team som rekrutteringsbureau får du professionelle rekrutteringskonsulenter til at hjælpe dig igennem processen fra A til Å.

Med Temp-Teams rekrutteringshjælp i Odense sikrer vi dig en gennemført og grundig proces, der aflaster dig og giver dig professionel sparring.

Det indebærer:

    • En grundig og diskret search-proces, hvor vi finder relevante kandidater
    • Vi afholder samtaler og foretager eventuelle faglige test og personlighedstest
    • Du får en opsummering af samtalernes resultat og vores bedømmelse af de enkelte kandidater
    • Løbende rådgivning og sparring
    • Efterfølgende opfølgning

     Vi holder også opfølgende samtaler med dig de første par måneder af den nyansattes tid. Det er vigtigt for at fremtidssikre samarbejdet mellem dig og den nye medarbejder.


Vi har med 40 års erfaring inden for rekruttering stor indsigt i de fleste danske brancher. Derfor tror vi på, at vi også kan hjælpe dig.

Få et struktureret onboardingforløbUd over selve rekrutteringen i Odense kan du også få struktureret et onboardingforløb til din nye medarbejder. Et struktureret onboardingforløb er med til at give medarbejderen en god start i din virksomhed, hvilket i sidste ende giver dig en engageret og motiveret ansat.

Vi tilbyder hjælp til projektansættelser og interim
Temp-Team er også et vikarbureau, som har specialiseret sig i at finde matches mellem vikarer og virksomheder i mange år.

Med vikarer og projektansatte har du mulighed for at få løst tidsbegrænsede opgaver på en effektiv måde.

Vi kan gennem vores store cv-database og netværk finde dygtige og handlekraftige kandidater, der hurtigt kan træde til, når du har brug for det.

Læs meget mere om projektansættelse og interim.

Skal vi finde dit næste talent, så kom forbi vores kontor i Odense eller ring til os på tlf. 63 12 53 44.