Jobsøgere Spejlvendt

Bliv en del af teamet

Ønsker du at blive en del af Temp-Team?

Hvorfor Temp-Team? 

Fra preboarding til outboarding, fra vikaransættelse til fuldtidsansat – som et bureau, der dagligt rådgiver virksomheder om alle rekrutteringens processer, ved vi en ting eller to om, hvordan man skaber et godt medarbejdermiljø fra start til slut – også i egne rækker.  

Det ville være mærkeligt at rådgive andre om sund arbejdskultur, hvis det ikke var noget, vi praktiserede i eget hus. Forudsætningen for, at det kan lykkes, er naturligvis, at vi har glade og motiverede medarbejdere – det smitter nemlig.

Mennesket i centrum

Temp-Team har altid mennesket i centrum. Det gælder både vores kandidater og kunder, men så sandelig også vores egne medarbejdere. Vi gør derfor en ære ud af at byde nytilkomne velkomne i gode, tillidsfulde rammer, hvor man kan udfolde sig både på det kollegiale og arbejdsmæssige plan. Vi tror på, at glæde, motivation, tillid og tryghed på arbejdspladsen går forud for performance.

Temp Team Stemningsbilleder 2023 (141)

Hvad vores medarbejdere siger:

Organisationsstruktur

På vores kontorer fra Herning i vest til København i øst, spredt over de største byer i Danmark, vil du mærke en flad organisationsstruktur, når du træder ind ad døren hos os. Det skal nemlig være rart at gå på arbejde – og der skal være tillid til, at du kan tage ejerskab over dine opgaver. Frihed under ansvar er, hvad du kan forvente som medarbejder hos Temp-Team. Vi vil efter bedste evne give dig det nødvendige råderum til at komme i mål med dine projekter. Det erfarer vi nemlig, er den bedste vej til at udfolde dit fulde potentiale.

Temp Team Stemningsbilleder 2023 (99)

Send din ansøgning til os her