Et try & hire-forløb er en mellemting mellem et vikariat og en fastansættelse, som mange virksomheder i dag vælger at gøre brug af, når de skal finde en ny medarbejder.


Try & hire giver både dig som vikar, men også virksomheden mulighed for at afprøve samarbejdet uden at være forpligtet af en ansættelseskontrakt. Som udgangspunkt er et try & hire forløb 13 uger, hvor du er ansat som vikar. TEMP-TEAM varetager alle de administrative opgaver i forbindelse med dit vikariat.


Inden du starter som vikar i et try & hire-forløb, har du været på dit lokale TEMP-TEAM-kontor til et personligt interview. Vi har set din straffeattest, og vi sørger også for at tage en reference hos din tidligere chef. Derudover vil du blive testet i fagrelevante test, så vi kan sikre os det bedst mulige match for både virksomheden og dig. Når du har været til interview, er du klar til at komme ud i et vikariat eller try & hire-forløb.


Når du registrerer dig, er det meget vigtigt, at du udfylder så meget som muligt. Vedhæft gerne cv, eventuelle anbefalinger og lignende. Du har også mulighed for at skrive et personligt brev om, hvad du er interesseret i af jobs.
Vi lægger løbende stillingsannoncer til både faste stillinger og vikariater på vores hjemmeside, så hold også øje her.

VI HAR VORES EKSPERTISE FRA