Leder du efter nyt job? Er du fleksibel ift., hvornår dit navn kommer på en ansættelseskontrakt?

TEMP-TEAM er et professionelt og målrettet vikarbureau, der tilbyder dig en unik mulighed for at komme i job via et try & hire forløb.

Forløbet er attraktivt for både dig og din kommende arbejdsgiver, fordi det giver jer mulighed for at teste og udvikle samarbejdet, før I forpligter jer på en fælles arbejdsfremtid.

Registrer dit CV

For lettest muligt at komme i betragtning til et try & hire forløb anbefaler vi, at du registrerer dig på vores hjemmeside. Vær grundig når du opretter din profil. Jo bedre du beskriver dine ønsker, jo større er din chance for, at vi finder en virksomhed, der leder efter lige præcis til dig som deres try & hire kandidat.

Sådan foregår det
Når TEMP-TEAM har et match mellem dig og en virksomhed, indkalder vi dig til et møde. Her foretager en af vores konsulenter et uddybende interview. På den måde lærer vi dig bedre at kende og har således det optimale udgangspunkt for at finde den stilling, der passer til dine ønsker.

Vi foretager ligeledes fagrelevante test for at sikre os, at din kompetencer og kvalifikationer er forenelige med din kommende arbejdsgivers behov. Det skaber sikkerhed for, at både du og virksomheden er tilfreds.

Try & hire forløbet starter som et vikariat, der varer i 13 uger. Herefter bliver du som udgangspunkt ansat og dermed en fast del af virksomheden.

Registrér dit CV på vores hjemmeside – så er du et skridt tættere på at komme i job.

Se ledige job gennem TEMP-TEAM.

VI HAR VORES EKSPERTISE FRA