2

Fastansættelse

Drømmer du om et nyt job?

Temp-Team er et professionelt rekrutterings- og vikarbureau, der hjælper med at finde ledige job, der matcher dig.

Kom godt i gang

Dit første skridt mod en ny, spændende og berigende arbejdsdag tager du ved at registrere dit cv på vores hjemmeside.

Giv dig god tid og vær grundig, når du opretter din profil. Vores passion er at matche mennesker med det rigtige job, hvor de kan blomstre og udvikle sig såvel fagligt som personligt. Udførlige og præcise oplysninger om dig og dine jobønsker giver os det bedste udgangspunkt for at bringe dig godt videre i din karriere.

Temp Team Stemningsbilleder 2023 (141)

Profilering af dig

Vi ved, at du er guld værd for en arbejdsgiver – og vi er mestre i at skabe opmærksomhed hos virksomheder, der har brug for lige præcis dig.

Hvis du i din profil vinger af, at du ønsker at blive fastansat, giver du dig selv en unik mulighed for at blive set og profileret ud mod virksomheder, der er dit match. Når du har registreret dig på vores hjemmeside, klarer vi resten.

Vi profilerer dig, naturligvis kun med din accept, bl.a. via nyhedsbreve til de kunder, der er på udkig efter en person med din baggrund. Du kan også blive præsenteret direkte for stillinger, der er målrettet dig.

Temp Team Stemningsbilleder 2023 (166)

Sådan foregår et fastansættelsesforløb

Når vi ser et match, bliver du indkaldt til et uformelt møde med en af vores konsulenter. For os er det helt naturligt at mødes face to face om noget så vigtigt som dit nye job. Det er en tillidssag at lægge dit arbejdsliv i vores hænder. Det tager vi seriøst.

Mødet har til formål at lære dig bedre at kende, så vi kan hjælpe dig til succes på arbejdsmarkedet. Derfor foretager vi et uddybende interview og fagrelevante test. På den måde danner vi os et grundigt overblik over din personlighed, dine kvalifikationer og dine kompetencer. Som en del af processen er det en formalitet, at vi indhenter referencer fra tidligere arbejdsgivere.

I løbet af samtalen sparrer vi også gerne med dig om ordlyden af dit cv og hjælper dig med at blive klædt på til en kommende jobsamtale.

Vi glæder os til at møde dig og hjælpe dig med at opfylde din jobdrøm.

Ring på 70 10 09 44 og lad Temp-Team gøre en forskel for dig.

Temp Team Stemningsbilleder 2023 (118)

Kandidatoplevelser

Fastansat kontorassistent

Hør fra vores fastansatte kandidater

Oplev vores kandidaters rejser fra jobansøgning til fastansættelse gennem vores rekrutteringsbureau. Hør deres personlige historier og erfaringer med at finde et job hos os.

Fastansat salgschef

Udforsk flere muligheder