Mann og kvinne tar hverandre i hånden

Try & Hire

Try & Hire

Leder du efter et nyt job? Vil du gerne se en virksomhed an, før dit navn kommer på en ansættelseskontrakt? Temp-Team er et professionelt og målrettet vikarbureau, der tilbyder dig en unik mulighed for at komme i job via et Try & Hire-forløb. Forløbet er attraktivt for både dig og din kommende arbejdsgiver, fordi det giver jer mulighed for at teste og udvikle samarbejdet, før I forpligter jer til en fælles arbejdsfremtid.

Registrér dit cv

For lettest muligt at komme i betragtning til et Try & Hire-forløb anbefaler vi, at du registrere dig på vores hjemmeside. Vær grundig, når du opretter din profil. Jo bedre du beskriver dine ønsker, jo større er din chance for, at vi finder en virksomhed, der leder efter lige præcis dig som deres Try & Hire-kandidat.

Se de brancher, vi har flest jobs inden for.

Temp Team Stemningsbilleder 2023 (164)

Sådan foregår Try & Hire

Når Temp-Team har et match mellem dig og en virksomhed, indkalder vi dig til et møde. Her foretager en af vores konsulenter et uddybende interview. På den måde lærer vi dig bedre at kende og har således det optimale udgangspunkt for at finde den stilling, der passer til dine ønsker.

Vi foretager ligeledes fagrelevante test for at sikre os, at dine kompetencer og kvalifikationer er forenelige med din kommende arbejdsgivers behov. Det skaber sikkerhed for, at både du og virksomheden er tilfreds.

Try & Hire-forløbet starter som et vikariat, der varer i 16 uger. Herefter bliver du som udgangspunkt ansat og dermed en fast del af virksomheden. Registrér dit cv på vores hjemmeside – så er du ét skridt tættere på at komme i job.

Se ledige job gennem Temp-Team og læs mere om, hvordan vores ansættelse foregår.

57