M.D. Madsensvej 3B, 1. sal
3450 Allerød

Kontoret har åbent mandag-torsdag 8.00-16.30 – fredag 8.00-16.00.

Du kan ringe til morgenvagten alle hverdage 5.30-8.00 på tlf. 70 10 09 44.

Er du jobsøgende, så registrer venligst dit cv her.

Følg vores lokale Facebookside her.

Telefon: 48 76 08 44

E-mail: info.allerod@temp-team.dk

Charlotte Thusholt

Charlotte Thusholt

Branch Manager

Mob: 96 27 08 36

cet@temp-team.dk

Se profil

Charlotte Thusholt

Charlotte er leder af afdelingen Temp-Team København og har været i virksomheden siden 2022. Hun har en uddannelse i ledelse og HR samt en kommerciel baggrund. Charlotte er certificeret coach inden for business og lifeprincipperne og certificeret i profiltest bl.a. Master EASI, OPTO og ACE. Charlotte har også en digital markedsføringsuddannelse og en bred erfaring inden for strategisk salg.

Gitte Jensen

Gitte Jensen

Senior Recruiter

Mob: 48 76 08 41

gje@temp-team.dk

Se profil

Gitte Jensen

Gitte har været ansat i Temp-Team i over 15 år og har 20 års erfaring med at skabe solide resultater ved at assistere et bredt udsnit af virksomheder i Danmark med rekruttering og udvælgelse af administrative medarbejdere, teknikere og ikke mindst produktionsmedarbejdere inden for medicinalbranchen. Gittes baggrund er fra en stor dansk produktionsvirksomhed med års erfaring på operativt niveau inden for salg og marketing. Desuden har hun gennem en årrække haft ledelsesansvar.

Vore rekruttering i Allerød


Temp-Team er en rekrutteringsvirksomhed, der dækker hele landet. På vores kontor i Allerød sidder vi klar til at hjælpe dig, der har brug for specialister til at sikre en grundig og professionel rekrutteringsproces.

Vores rekrutteringsforløb er skræddersyet den enkeltes behov, hvor du kan få hjælp til de dele af en rekruttering, du har brug for.

Et typisk forløb vil være:

  • Du taler med en af vores konsulenter, og vi finder i fællesskab ud af, hvilken type kandidat du har behov for
  • Vi starter vores søgningsproces, som indebærer en finkæmning af profiler i vores cv-database, headhunting af aktuelle profiler i vores store netværk og digital annoncering
  • Vi afholder de første jobsamtaler, som også kan indebære faglige test og personlighedstest som Master Person Analyse.
  • Du vil få en opsummering af vores møder, som du kan bruge til at vælge, hvilke kandidater du ønsker at holde de efterfølgende jobsamtaler med
En vigtig del af vores arbejde går ud på at rådgive dig, så du føler dig klædt godt på til at vælge den rette kandidat.

Fejlrekrutteringer kan være meget kostbare for en virksomhed. Det kan ende med at koste op til to gange årslønnen at miste en nyansat.

Overvejer du at lade os klare hele forløbet for dig, så send en mail på info.allerod@temp-team.dk eller ring på tlf. 48 76 08 44 og lad os få en snak.