Jobba Hos Oss

Finans & Økonomi

Find drømmejobbet gennem os

Er du en talknuser? Har du styr på dine kvantitative analyser? Og kan du analysere data og veksle dem om til meningsfulde økonomiske strategier? Så kan du helt sikkert finde et økonomi- eller regnskabsjob i vores jobdatabase.

Uanset om det gælder et job inden for finans, økonomi eller regnskab, så kan du løbende finde stillinger, der matcher dine kompetencer og professionelle færdigheder.

Temp Team Stemningsbilleder 2023 (95)

Et finansjob, som matcher dine kompetencer

Hos Temp-Team er vi specialister i rekruttering til jobs inden for mange brancher. Vi har indgående branchekendskab i hele Danmark og Norden – og den finansielle sektor er ingen undtagelse. Med over 40 års erfaring inden for rekruttering og vikarassistance er vi bevidste om, hvordan mennesker og potentielle kandidater til den finansielle sektor kan bidrage positivt til arbejdsmarkedet eller en arbejdsgiver i vækst. 

Vores konsulenter kan derfor hjælpe dig på vej til dit næste drømmejob inden for regnskab, økonomi og finans. Du kan med fordel tage et kig på de seneste jobs inden for finans og økonomi, hvor du både finder fastansættelser og vikariater

Vi kan kort sagt hjælpe dig med at finde lige netop det økonomijob, du drømmer om – uanset om du tænker lokalt eller globalt.  

Temp Team Stemningsbilleder 2023 (139)

Find dit ledige drømmejob

 Er du typen, som elsker at tage kontrol over finanserne i virksomheden? Eller er du bevidst om, hvordan en organisation skal styre og optimere deres økonomiske forretningsgange? Vi har flere stillinger inden for økonomi, finans og regnskab som fx:

  • Bogholder
  • Royalty controller 
  • Regnskabsassistent
  • Financial controller

Hos Temp-Team kan du finde både klassiske og helt nye stillinger inden for regnskabs- og revisionsbranchen, så du kan finde et job, der matcher dine kompetencer og interesser. 

Temp Team Stemningsbilleder 2023 (83)

Skal du have hjælp til din karriere inden for finans og økonomi? 

Ønsker du hjælp til at kravle op ad karrierestigen inden for økonomi og finans, så kan vi som rekrutteringsbureau hjælpe dig med det. Registrér dit cv og kontakt os på tlf. 70 10 09 44 eller via info@temp-team.dk

Temp-Team er din indgang til ledige job – både fastansættelser og vikariater. 

Temp Team Stemningsbilleder 2023 (141)

Her er et udvalg af vores konsulenter inden for finans og økonomi

Dorte Rigtig Størrelse
Skjul bio
Mere info

Dorte Banck

Dorte har været ansat i Temp-Team siden 2003. Hun rekrutterer og finder vikarer inden for næsten alle brancher og niveauer; fra mellemleder og nedefter. Hendes opgaver spænder bredt med besøg hos nye og eksisterende kunder for at klarlægge virksomhedens udfordringer og vækstmuligheder. Dorte har flere årelange kunder, og det sker, at en vikar eller en rekrutteret er endt som kunde. Dorte er merkonom i markedsføring og akademi-merkonom inden for HR. Hun er også Master Personanalyse-certificeret.

Dorte (Bleg)
Skjul bio
Mere info

Dorte Jensen

Dorte har været ansat i Temp-Team siden 2022. Hun er en erfaren økonomispecialist med en baggrund som CFO fra flere forskellige brancher. Hendes strategiske erfaring og viden om økonomiområdet sikrer vores samarbejdspartnere kompetent faglig sparring. Hun agerer som sparringspartner for kunder og kandidater og har et stort netværk inden for økonomiområdet.

Gigi1
Skjul bio
Mere info

Gigi Christiansen

Gigi har været ansat i Temp-Team siden 2003. På en normal arbejdsdag sparrer Gigi med vores kunder omkring behov og krav til kandidater, holder samtaler med kandidater, giver feedback på baggrund af personlighedsanalyser og arbejder med at finde den rette medarbejder. Gigis baggrund er kommerciel med erfaring fra en stor, international virksomhed, en start-op-virksomhed samt seks år i Forsvaret. Opgaverne har været salg, kundeservice, ledelse og økonomi.