Ingeniør1

Ingeniør

Ingeniør

Er du god til komplekse udregninger, koordinering og måling? Kan du løse tekniske problemstillinger på højt niveau?

Har du det afgørende overblik? Kan du holde fokus på det tekniske og samtidig komme med nye idéer til procesoptimering? Så er et ingeniørjob relevant for dig. 

Hos Temp-Team finder du et bredt udvalg af ingeniørjob inden for mange forskellige brancher. Vi kan blandt andet hjælpe med fastansættelser eller vikarjob - hvilket omfatter alt fra bygningsingeniør og kemiingeniør til softwareingeniør og maskiningeniør.  

Temp Team Stemningsbilleder 2023 (166)

Et job med anerkendelse

Hos Temp-Team er vi specialister i rekruttering til faste job og vikariater. Med vores indgående kendskab til brancher, hvor ingeniører er en vigtig kilde til fremtidig vækst, samt næsten 45 års erfaring med rekruttering er vi bevidste om, hvordan potentielle kandidater kan bidrage positivt til både arbejdsgivers og samfundets vækst.

Vi står klar til at hjælpe dig på vej - fx med et ingeniørjob i en anden branche, som er relevant for dig. 

Vores jobkonsulenter står klar til hjælpe dig - både som jobsøgende med en ingeniørbaggrund, men også virksomheder, som efterspørger den rette kandidat.

Som jobsøgende kan du med fordel tage et kig på de seneste ingeniørjob her, hvor du både finder fastansættelser og vikarjob.

Er du virksomhedsrepræsentant og leder efter den rette ingeniørkandidat, kan du læse mere om dine muligheder for rekruttering lige her.

20

Find ingeniørstillingen, som du drømmer om!

Kan du håndtere konstruktionsproblemer og rådgive om byggeri? Kan du kvalitetssikre og udvikle produkter inden for teknik, elektronik eller fødevarer, så det fremtidige overskud maksimeres? Så har vi de rette stillinger.

  • Industriingeniør 
  • Softwareingeniør
  • Maskiningeniør
  • Elektronikingeniør
  • Kemiingeniør
  • og mange flere

Hos Temp-Team finder du både de klassiske, men også de mere moderne stillinger, når det gælder ingeniørjobs.

To ingeniører med sikkerhedshjelme på, der står og diskuterer en plan sammen udenfor på deres arbejdsplads

Sæt dit præg på fremtidens innovationer

Vil du have hjælp med det næste skridt på karrierestigen?

Så kan vi som rekrutteringsbureau hjælpe dig.

Registrer dit CV og kontakt os på 70 10 09 44 eller info@temp-team.dk.

Temp-Team er din genvej til ledige jobs, både fastansættelser og vikariater.

Temp Team Stemningsbilleder 2023 (194)

Her er et udvalg af vores konsulenter inden for ingeniør

46
Skjul bio
Mere info

Kristian Kantsø

Kristian har været ansat i Temp-Team siden 2019. Med teoretisk og erfaringsmæssig baggrund inden for både salg, rekruttering og HR har Kristian et bredt kendskab til de udfordringer, virksomheder møder i processerne forbundet med rekruttering af profiler på alle niveauer. Kristian er uddannet cand.merc. i Human Resource Management med speciale inden for arbejdsmarked, rekruttering, employer branding og teknologi.

Gitte NY
Skjul bio
Mere info

Gitte Jensen

Gitte har været ansat i Temp-Team i over 15 år og har 20 års erfaring med at skabe solide resultater ved at assistere et bredt udsnit af virksomheder i Danmark med rekruttering og udvælgelse af administrative medarbejdere, teknikere og ikke mindst produktionsmedarbejdere inden for medicinalbranchen. Gittes baggrund er fra en stor dansk produktionsvirksomhed med års erfaring på operativt niveau inden for salg og marketing. Desuden har hun gennem en årrække haft ledelsesansvar.

54 (1)
Skjul bio
Mere info

Jacob Okholm

Jacob blev ansat i Temp-Team i 2015. Han er siden blevet afdelingsleder i Kolding og Esbjerg. Han har rekrutteret til en lang række brancher; herunder bygge- og anlægsbranchen, offshore- og energibranchen samt industrien med fokus på specialister og det administrative område. Jacob er certificeret LinkedIn Recruiter samt certificeret i OPTO, MPA og ACE fra Master International. Han er oprindeligt uddannet fysioterapeut.