At arbejde som vikar er ideelt for dig, der ønsker en fleksibel hverdag. Du får gode muligheder for at vedligeholde og udbygge dine kvalifikationer, og du får mulighed for at prøve dig selv af, opleve mange forskellige stillingstyper og virksomhedskulturer og et bredt netværk.

Når du er vikar hos TEMP-TEAM, får du timeløn i stedet for dagpenge og er fra første dag omfattet af virksomhedens overenskomst, du optjener feriepenge og pension (eller optjening af retten hertil). Det er en selvfølge for os, at du som vikar arbejder under ordnede forhold. Vi er medlem af Vikarbureauernes Brancheforening.

Når du har registreret dig som vikar med dit cv på vores hjemmeside, bliver du indkaldt til et personligt interview hos TEMP-TEAM, når der er et match mellem dig og et job. Du kommer til at gennemgå fagrelevante test, og vi indhenter referencer fra tidligere arbejdsgivere samt straffeattest. Alt sammen for at sikre, at du kommer ud i et vikarjob, der matcher dig.

Det er helt op til dig selv, hvor mange timer du ønsker at arbejde om ugen. Mange ønsker vikarjob af kortere varighed for at opretholde en vis fleksibilitet i deres liv. Andre ønsker længerevarende vikarjob for at skabe mere stabilitet i hverdagen. Længerevarende vikarjob kan tit ende ud i en fastansættelse.

VI HAR VORES EKSPERTISE FRA