Ønsker du en fleksibel hverdag? Så er et vikarjob den ideelle løsning for dig.

TEMP-TEAM er et effektivt og professionelt vikarbureau, der hjælper dig med at finde et vikariat, der tilgodeser dine ønsker.

Fordele ved en vikaransættelse

… Du har optimale muligheder for at udforske forskelligartede stillingstyper og afprøve dine evner i forskellige virksomhedskulturer.

… Du har friheden til selv at bestemme, hvor mange timer om ugen, du ønsker at arbejde.

… Vikarjob kan være din indgang til en fastansættelse – vi ser ofte, at vikariater af længere varighed fører til fast job.

Som vikar gennem TEMP-TEAM:

  • Bliver du aflønnet på timebasis
  • Optjener du feriepenge og pension (eller retten hertil) fra dag ét
  • Er du naturligvis omfattet af virksomhedens gældende overenskomst.

Registrer dit CV
For at vi bedst muligt kan connecte dig med et vikarjob, anbefaler vi, at du registrerer dit CV på vores hjemmeside. Vær grundig og præcis i din beskrivelse. Det øger dine chancer for at komme i betragtning til ledige job, der matcher lige præcis dig.

Sådan foregår det
Når vi har et match mellem dig og en virksomhed, indkalder TEMP-TEAM dig til et møde. Her vil en af vores konsulenter foretage et uddybende interview. På den måde lærer vi dig bedre at kende og har således det optimale udgangspunkt for at finde det vikariat, der passer til dine ønsker.

Vi foretager ligeledes fagrelevante test for at sikre os, at din kompetencer og kvalifikationer er forenelige med din kommende arbejdsgivers behov. Det skaber sikkerhed for, at både du og virksomheden er tilfreds.

TEMP-TEAM er din adgangsbillet til et stort udvalg af vikariater.

OPRET DIN JOBPROFIL vores hjemmeside, så vi kan forbinde dig med ledige job.

VI HAR VORES EKSPERTISE FRA