Jobsøgere Spejlvendt

Jobsøgere

Temp-Team kan hjælpe dig videre i din karriere som jobsøgende, og det koster dig ingenting!

Nyt job?

Arbejde fylder meget af et menneskes liv og ofte størstedelen af vores vågne timer. Derfor er det vigtigt at beskæftige sig med noget, man kan lide, i en virksomhed, man nyder at arbejde hos. Samspillet mellem arbejdsmiljø, opgaver og motivation får folk til at yde deres bedste. I Temp-Team fokuserer vi på at finde folk og virksomheder, der passer sammen, og vi hjælper dem begge gennem processen.

Temp Team Stemningsbilleder 2023 (41)

VIKARKLUB MED MASSER AF FORDELE

Som aktivt arbejdende vikar i Temp-Team bliver du automatisk medlem af vores vikarklub. Det betyder, at du allerede fra første dag som vikar har mulighed for disse fordele:

Money

Overenskomstmæssig timeløn og ordnede forhold

Flexibility

Fleksibilitet

Savings

Pension

Bubble2

Sparring om fremtiden

Calendar2

Diverse vikararrangementer

Personal

Løbende kontakt med Temp-Team for at sikre din trivsel som vikar

1

Du er forrest i køen, når et vikariat dukker op

Directions

Mulighed for at prøve forskellige job i forskellige virksomheder

Engasjert

Adgang til fordelsklubben Visma Logbuy

Quality

Direkte adgang til masser af konkurrencer med fede præmier

Kandidatoplevelser

Følg Temp-Team på LinkedIn

Hyppigt stillede spørgsmål om registrering & kandidatbasen

 • Hvordan registrerer jeg mig som jobsøger hos Temp-Team?

  Registrér dig i vores database her: https://temp-team-dk.recman.no/register.php, så vi ved, hvad du er interesseret i. Du skal jævnligt opdatere din profil inkl. dit cv og aktivt ansøge om et job, hvis du ser et specifikt job på vores hjemmeside, som du gerne vil have.

 • Hvad sker der, når jeg har registreret mig?

  Du modtager en velkomstmail, og sommetider indkalder vi til generelle interviews, som ikke er tiltænkt en bestemt stilling. Så er du interviewet og klar, hvis der er et match med et job. Interviewet har til formål at lære dig bedre at kende, så vi kan hjælpe dig til succes på arbejdsmarkedet. På den måde danner vi os et grundigt overblik over din personlighed, dine kvalifikationer og dine kompetencer.

 • Hvornår hører jeg fra jer?

  Hvis vi har et match mellem dig og en specifik opgave, indkalder vi dig til et interview hos os. Som en del af processen indhenter vi referencer fra tidligere arbejdsgivere.

 • Kan jeg registrere mig i kandidatbasen, selvom jeg ikke er dansk statsborger?

  Har du en arbejdstilladelse og en bankkonto i Danmark, hjælper vi dig gerne med at finde job. Jobmulighederne er dog begrænsede hos vores kunder, hvis du ikke taler dansk. Vi kan desværre ikke hjælpe med hverken opholdstilladelse eller arbejdstilladelse.

 • Jeg studerer stadig. Kan jeg registrere mig i Temp-Teams kandidatbase?

  Du kan sagtens registrere dig, selvom du er studerende og måske kun søger et job et par timer om ugen. Vær dog forberedt på, at de fleste vikariater, der bliver udbudt, er fuldtidsstillinger. Hvis du har sabbatår eller planlægger et sabbatår, kan et af vores vikarjob være det ideelle match.

Hyppigt stillede spørgsmål om ansættelsestyper

 • Hvilke profiler søger Temp-Team?

  Temp-Team søger mange forskellige profiler til mange forskellige brancher. Det kan være en god idé at kigge på vores side med jobannoncer https://temp-team.dk/job-search for at skabe dig et overblik over de typer af jobs, der er efterspørgsel på. Udbuddet skifter ofte, så det kan betale sig at tjekke jobannoncer ofte og registrere dig i vores kandidatbase, så vi hurtigt kan finde dig og kontakte dig, hvis vi får et job ind, der kunne være relevant for dig. Vær grundig og præcis i din profilbeskrivelse. Det øger dine chancer for at komme i betragtning til ledige job, der matcher lige præcis dig.

 • Hvilke slags job kan jeg få?

  Du kan både søge kortere og længerevarende vikariater, Try & Hire og faste jobs hos os.

 • Hvad er Try & Hire?

  Try&Hire er et forløb på 16 uger, hvor både du og virksomheden kan se hinanden an inden en eventuel fastansættelse. Du kan læse mere om Try & Hire her: https://temp-team.dk/virksomheder/vikarservice-og-try-hire

 • Hvad er forskellen på et længerevarende vikariat og en fastansættelse?

  Et vikariat er en tidsbegrænset ansættelse. Det vil sige, du allerede fra begyndelsen kender slutdatoen på opgaven. Der kan både være tale om ganske korte vikariater eller længere vikariater alt efter dine præferencer. Et vikariat kan sommetider også blive forlænget, hvis opgavebehovet ændrer sig. Hvis du i din profil markerer, at du ønsker fastansættelse, giver du dig selv en unik mulighed for at blive profileret mod virksomheder, der kunne være dit match. Du skal dog stadig selv søge de jobs, du synes er interessante.

 • Hvorfor skal jeg arbejde som vikar?

  Ønsker du en fleksibel hverdag, er et vikarjob den ideelle løsning for dig. Med et vikarjob har du optimale muligheder for at udforske forskelligartede stillingstyper og afprøve dine evner i forskellige virksomhedskulturer. Du har friheden til selv at bestemme, hvor mange timer om ugen, du ønsker at arbejde. Et vikarjob kan også være din indgang til en fastansættelse – det sker, at vikariater af længere varighed bliver til fast job.

 • Jeg vil kun arbejde som vikar. Hvad gør jeg?

  For at vi bedst muligt kan finde det rette vikarjob til dig, anbefaler vi, at du registrerer dig med dit cv på vores hjemmeside. Når du registrerer dig, skal du markere ”vikariat”. Vær gerne grundig og præcis i din øvrige beskrivelse af dine jobfunktioner og kompetencer. Det øger dine chancer for at komme i betragtning til ledige vikariater, der matcher lige præcis dig.

 • Jeg vil gerne fastansættes. Skal jeg søge et vikariat?

  Du kan med fordel søge både stillinger til fastansættelse og vores Try & Hire-forløb. Try & Hire-forløbet starter som et vikariat, der varer i 16 uger. Herefter bliver du, hvis arbejdsgiver og du er tilfredse med hinanden, som udgangspunkt ansat og er dermed en fast del af virksomheden. Det sker også, at vores vikarer bliver fastansat, selvom de begyndte som vikarer. Registrér dit cv på vores hjemmeside: https://temp-team.dk/job-search – så er du ét skridt nærmere dit næste job.

Hyppigt stillede spørgsmål om ansøgningsprocessen

 • Hvordan ansøger jeg et af Temp-Teams opslåede jobs?

  Du trykker på knappen ”søg jobbet”, udfylder formularen og uploader dit opdaterede cv og din ansøgning. Det er en stor fordel at uploade et dansksproget cv, medmindre vi udtrykkeligt beder om et på engelsk. Dernæst trykker du på ”Ansøg & cv”. Du kommer herefter ind på din profil i vores ansøgerregister, hvor du kan vælge kodeord og udfylde med cv-oplysninger. Jo flere punkter på profilen, du har udfyldt, jo større er chancen for at blive udvalgt til interview. Husk at markere, om du søger fuldtidsjob eller timebaseret job.

 • Hvordan kan jeg øge mine chancer for at blive valgt til et job?

  Jo flere punkter på din profil i kandidatbasen, du har udfyldt, jo større er chancen for at blive fremsøgt til en stilling. Husk at markere, om du søger fuldtidsjob eller timebaseret/deltids- job, og om du er interesseret i fastansættelse, vikariater eller begge dele. Du kan også tage et kig på vores karriereråd her: https://temp-team.dk/jobsogere/karriererad og læse dig til, hvad vi lægger vægt på i din ansøgning.

 • Bliver alle ledige stillinger annonceret?

  Alle faste stillinger bliver annonceret. Der kan dog være ”akutte” vikariater, vi dækker med kandidater, vi har i vores database, og der kan være vikariater, hvor vi ved, at den helt rette kandidat allerede er i vores database. Registrerer du dig i vores database bliver du automatisk taget i betragtning, når vi leder efter en bestemt profil. Matcher din profil det eftersøgte, kontakter vi dig for at høre, om du kunne være interesseret. Chancen for at blive udvalgt er større jo mere udførligt, du udfylder din profil i vores database.

 • Får jeg et job, hvis jeg ringer ind og siger, jeg er ledig?

  Hvis vi har en kunde til lige præcis din profil, har vi mulighed for at tage dig i betragtning til et vikariat, hvis du ringer ind. Det er dog en god idé at have oprettet en profil samt uploadet et opdateret cv hos os, inden du ringer, så vi kan se dine kvalifikationer. Ved opslåede stillinger skal du sende os en ansøgning, før du bliver taget i betragtning. Er der ikke kunder matchende din profil, kan du ikke være sikker på et job hos os, selvom du ringer til os. At ringe til et bureau er en del af at være aktivt jobsøgende.