3

Bliv vikar

Ønsker du en fleksibel hverdag?

Så er et vikarjob den ideelle løsning for dig. Temp-Team er et effektivt og professionelt vikarbureau, der hjælper dig med at finde et vikariat, der tilgodeser dine ønsker.

Fordele ved en vikaransættelse

Du har optimale muligheder for at udforske forskelligartede stillingstyper og afprøve dine evner i forskellige virksomhedskulturer.

Du har friheden til selv at bestemme, hvor mange timer om ugen du ønsker at arbejde.

Et vikarjob kan være din indgang til en fastansættelse – vi ser ofte, at vikariater af længere varighed fører til fast job.

Som vikar hos Temp-Team

 • Bliver du aflønnet på timebasis med reel løn efter overenskomst
 • Optjener du feriepenge og pension fra dag ét, hvis du i forvejen har en arbejdsmarkedspension
 • Er du naturligvis omfattet af enten Temp-Teams eller virksomhedens gældende overenskomst

Registrér dit cv
For at vi bedst muligt kan finde det rette vikarjob til dig, anbefaler vi, at du registrerer dit cv på vores hjemmeside. Vær grundig og præcis i din beskrivelse. Det øger dine chancer for at komme i betragtning til ledige job, der matcher lige præcis dig.

Hero jobbsøkere

Sådan foregår det

Når vi har et match mellem dig og en virksomhed, indkalder vi dig til et møde. Her vil en af vores konsulenter foretage et uddybende interview  for på den måde at lære dig bedre at kende. Således får vi det optimale udgangspunkt for at finde det vikariat, der passer til dine ønsker og planer for fremtiden.

Vi foretager ligeledes fagrelevante test som master person analyse for at sikre os, at dine kompetencer og kvalifikationer er forenelige med din kommende arbejdsgivers behov. Det skaber sikkerhed for, at både du og virksomheden er tilfreds.

Det er vigtigt, at du sørger for løbende at holde din profil opdateret; især med sprog- og it-kompetencer samt jævnligt logger ind på din profil, så du holder den aktiv. Hold også øje med ledige jobs på vores hjemmeside og søg dem, som er relevante for dig.

Temp-Team er din adgangsbillet til et stort udvalg af vikariater.

Temp Team Stemningsbilleder 2023 (118)

Hyppigt stillede spørgsmål om vikarjob

 • Hvordan får jeg min løn?

  Når du er ansat som vikar, skal du indberette timer til os hver uge og senest mandag kl. 8.00 den efterfølgende uge. På basis af disse timeindberetninger får du løn hver 14. dag. Du indberetter nemt og hurtigt dine timer via din profil i Temp-Teams database, og så sørger vi for resten.

 • Hvad gør jeg, hvis jeg bliver syg?

  Hvis du bliver syg og må sygemelde dig i dit vikariat, skal du ringe til Temp-Team. Morgenvagten sidder klar til dit opkald alle hverdage fra 5.30 på tlf. 70 10 09 44. Temp-Team informerer derefter din arbejdsgiver. Er du sygemeldt mere end én dag, skal du sørge for at ringe til vores morgenvagt hver dag, du er syg, samt når du er raskmeldt.

 • Hvad med pension?

  Er du vikar hos os, optjener du feriepenge og pension fra dag ét, hvis du i forvejen har en arbejdsmarkedspension. Du er naturligvis omfattet af enten Temp-Teams eller virksomhedens gældende overenskomst.

 • Får jeg fritvalg, og hvad er det?

  Ud over din timeløn får du udbetalt 7 % i fritvalg. (fra marts 2024 stiger den til 9 %). En fritvalgsordning består i, at arbejdsgiver hver måned – eller ved hver lønudbetaling – sætter en bestemt procentdel af medarbejdernes ferieberettigede løn ind på en såkaldt fritvalgskonto eller fritvalgsopsparing.