Vores rekruttering i Esbjerg


I TEMP-TEAM Esbjerg er vi et hold på tre medarbejdere, som til daglig arbejder for, at jobsøgende og arbejdsgivere finder hinanden i det helt rette match.

TEMP-TEAM har over 40 års erfaring inden for rekruttering i form af både fastansættelser og vikariater. Vi sikrer, at du får kontakt til de mest kompetente kandidater på markedet, og at du sparer tid og ressourcer i rekrutteringsprocessen.

Rekruttering og indkøring

TEMP-TEAMs rekrutteringskonsulenter tager hånd om processen fra start til slut. Vores arbejde består i at få indsigt i, hvad du har behov for og herefter at finde de mest oplagte matches. Dem indkalder vi til samtale, hvor vi interviewer og eventuelt gennemfører fagrelevante test. Herefter får du et resumé af os, og du kan vælge dem, som du finder mest relevante til yderligere samtaler.

Når du har ansat den rette, kan du også få support til onboarding. En god og professionel indkøring har nemlig stor indflydelse på, om din nye medarbejder trives. På den måde undgår du bedst muligt at skulle rekruttere til samme stilling igen om et par måneder.

Med TEMP-TEAMs rekruttering i Esbjerg får du kompetente sparringspartnere gennem hele forløbet.

Du kan også få hjælp til outplacement eller stresscoaching.