Høgevej 25
6705 Esbjerg Ø

Kontoret har åbent mandag-torsdag 8.00-16.30 – fredag 8.00-16.00.

Du kan ringe til morgenvagten alle hverdage 5.30-8.00 på tlf. 70 10 09 44.

Er du jobsøgende, så registrer venligst dit cv her.

Følg vores lokale Facebookside her.

Telefon: 76 14 09 44

E-mail: info.esbjerg@temp-team.dk

Jacob Okholm

Jacob Okholm

Branch Manager

Mob: 76 14 09 42

jok@temp-team.dk

Se profil

Jacob Okholm

Jacob blev ansat i Temp-Team i 2015. Han er siden blevet afdelingsleder i Kolding og Esbjerg. Han har rekrutteret til en lang række brancher; herunder bygge- og anlægsbranchen, offshore- og energibranchen samt industrien med fokus på specialister og det administrative område. Jacob er certificeret LinkedIn Recruiter samt certificeret i OPTO, MPA og ACE fra Master International. Han er oprindeligt uddannet fysioterapeut.

Hanne Grethe Daugaard Hansen

Hanne Grethe Daugaard Hansen

HR Manager

Mob: 76 34 32 43

hgh@temp-team.dk

Se profil

Hanne Grethe Daugaard Hansen

Hanne Grethe har været ansat i Temp-Team siden 2005, mange af årene som afdelingsleder med ansvar for daglig ledelse, budget og planlægning, kontakt med VIP-kunder, rammeaftaler, afholdelse af oplæg og stresscoachingforløb mv. Hun arbejder nu med HR og fungerer samtidig som Senior Recruiter og stresscoach. Hun har en baggrund inden for ledelse, administration og projektkoordinering og er certificeret i Master Person Analyse, DISK Profil Analyse og Stressmaster.

Charlotte Astrup

Charlotte Astrup

Senior Recruiter

Mob: 76 34 32 40

cas@temp-team.dkcas@temp-team.dk

Se profil

Charlotte Astrup

Charlotte har været ansat i Temp-Team siden 1996. Hun varetager en bred vifte af bemandingsopgaver til et utal af større og mindre virksomheder i hele Sønderjylland. Hun har mange års erfaring med rekrutteringer inden for kontor, administration, økonomi samt salg og marketing og løser også opgaver inden for lager, logistik og produktion samt køkken- og kantineområdet. Charlotte er certificeret i MPA og har en autorisation i DISK.

Jette Jensen

Jette Jensen

Senior Recruiter

Mob: 76 34 32 42

jje@temp-team.dk

Se profil

Jette Jensen

Jette har været ansat i Temp-Team siden 2001 og arbejder med rekruttering og udvælgelse af kandidater til faste stillinger og vikariater, projektansættelser osv. inden for næsten alle brancher i det Syd- og Sønderjyske område. Hun sikrer det rette match ved en tæt dialog og ærlig sparring med kunder såvel som kandidater gennem grundige kravspecifikationer, interviews, tests som Master Personprofil Analyse og DISK m.m.

Mette Jørner

Mette Jørner

Recruiter

Mob: 76 14 09 43

mejo@temp-team.dk

Se profil

Mette Jørner

Mette har været ansat i Temp-Team siden 2015. Mette betjener kunder og kandidater per telefon samt dem, der dukker op på kontoret. Hun holder samtaler med kandidater og afdækker deres kvalifikationer og ønsker, besætter vikariater/job med den bedst egnede kandidat primært inden for industribranchen. Derudover er hun administrativ blæksprutte på kontoret, receptionist og hjælper kolleger med ad hoc-opgaver. Mette er uddannet kontorassistent på en ungdomshøjskole.

Gergø Meszaros

Gergø Meszaros

Recruiter

Mob: 76 14 09 47

gme@temp-team.dk

Se profil

Gergø Meszaros

Gergø har været ansat i Temp-Team siden 2021. Gergø har flere års erfaring med rekruttering inden for ufaglært arbejde, industri og lager. Gergø er en erfaren teamleder og har en baggrund inden for internationalt salg og marketing. Gergø har en uddannelse i Erhvervsøkonomi og management samt en uddannelse i International salg og marketing management fra International Business Academy.

Hans Henrik Skøtt

Hans Henrik Skøtt

Senior Account Manager

Mob: 76 14 09 41

hsk@temp-team.dk

Se profil

Hans Henrik Skøtt

Hans Henrik har været ansat i Temp-Team af to omgange, først syv år og nu siden september 2020. Han har stor erfaring med at arbejde med kunder og formår i den sammenhæng målrettet at knytte relationer, skabe forretningsforbindelser og være deltagende i netværk. Hans Henrik er uddannet i rejsebureau samt inden for salg og salgstræning.

Vores rekruttering i Esbjerg


I Temp-Team Esbjerg er vi et hold på tre medarbejdere, som til daglig arbejder for, at jobsøgende og arbejdsgivere finder hinanden i det helt rette match.

Temp-Team har over 40 års erfaring inden for rekruttering i form af både fastansættelser og vikariater. Vi sikrer, at du får kontakt til de mest kompetente kandidater på markedet, og at du sparer tid og ressourcer i rekrutteringsprocessen.

Rekruttering og indkøring

Temp-Teams rekrutteringskonsulenter tager hånd om processen fra start til slut. Vores arbejde består i at få indsigt i, hvad du har behov for og herefter at finde de mest oplagte matches. Dem indkalder vi til samtale, hvor vi interviewer og eventuelt gennemfører fagrelevante test. Herefter får du et resumé af os, og du kan vælge dem, som du finder mest relevante til yderligere samtaler.

Når du har ansat den rette, kan du også få support til onboarding. En god og professionel indkøring har nemlig stor indflydelse på, om din nye medarbejder trives. På den måde undgår du bedst muligt at skulle rekruttere til samme stilling igen om et par måneder.

Med Temp-Teams rekruttering i Esbjerg får du kompetente sparringspartnere gennem hele forløbet.

Du kan også få hjælp til outplacement eller stresscoaching.