Rekruttering i Kolding


Skal du til at tage hul på den uoverskuelige rekrutteringsproces, kan du spare tid og ressourcer ved at hyre en rekrutteringskonsulent.

I TEMP-TEAM Kolding lever vi af at finde matches mellem virksomheder og kandidater. Vi ved, hvor vigtigt det er at finde den helt rigtige kandidat – og hvor lang tid det kan tage.

Vores vigtigste arbejde er derfor at påtage os alt ansvaret, så du kan slappe af gennem processen. Når du vælger os som dit rekrutteringsbureau, skal du bare give slip med begge hænder og lade os lytte til dine behov og køre processen for dig.

Sådan gør vi
Har du besluttet dig for at spare din værdifulde tid og lade vores rekrutteringsspecialister klare arbejdet for dig, er første skridt at mødes til en snak. En af vores konsulenter kommer til dig for at høre om jeres behov for den kommende medarbejder.

Når vi sammen har sparret om jobbet og profilen, går vi i gang med vores søgningsproces. Den består af headhunting, en gennemgang af vores store cv-database og digital annoncering.

Når vi har fundet et tilpas antal interessante kandidater, afholder vi jobsamtaler, der også kan indebære personlige og faglige test. Vi bruger vores indtryk af samtalerne og de eventuelle testresultater til at udvælge de mest lovende matches. Du får en introduktion af dem, vi har udvalgt, og du vælger, hvem du vil have til yderligere samtale – denne samtale holder du selv, medmindre du ønsker, at vi deltager.

Vi er hele tiden til rådighed for sparring, når du skal tage den endelige beslutning.

Vi ved, at det første stykke tid af en medarbejders ansættelse er alfa og omega. En struktureret og behagelig indkøring er vigtig. Derfor følger vi altid op på, hvordan det går efter ansættelsen – både for dig og for den nye medarbejder.

Vil du være sikker på, at din nye medarbejder har den bedst mulige start, hjælper vi også med onboarding.